GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ημαθία: Κλίμα θλίψης για τη 17χρονη που σκοτώθηκε στη Ρώμη

Βαρύ το κλίμα πένθους στην Ημαθία και το 2ο Γενικό Λύκειο μετά την ανακοίνωση του θανάτου της 17χρονης κοπέλας που έχασε τη μάχη με τη ...

Ημαθία: Κλίμα θλίψης για τη 17χρονη που σκοτώθηκε στη Ρώμη

Βαρύ το κλίμα πένθους στην Ημαθία και το 2ο Γενικό Λύκειο μετά την ανακοίνωση του θανάτου της 17χρονης κοπέλας που έχασε τη μάχη με τη ζωή μετά από πτώση από μπαλκόνι σε ξενοδοχείο της Ρώμης.

Η 17χρονη μαθήτρια, η οποία πριν από μια εβδομάδα είχε πέσει από τον δεύτερο όροφο ξενοδοχείου στη διάρκεια σχολικής εκδρομής στη Ρώμη, κατέληξε χθες τη νύχτα σε νοσοκομείο της ιταλικής πρωτεύουσας.

"Τα παιδιά αλλά και εμείς προσπαθούμε να διαχειριστούμε με ψυχραιμία το τραγικό γεγονός. Για προληπτικούς λόγους ζητήσαμε από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας και μας εξασφαλίστηκε ήδη ψυχολογική υποστήριξη σε όσους ενδεχομένως τη χρειαστούν" δήλωσε στο ΑΠΕ ο διευθυντής του σχολείου Νίκος Κατσιανίδης.

Διευκρίνισε, δε, ότι ο ίδιος δεν έχει πληροφορηθεί κάποια εξέλιξη στην έρευνα σε σχέση με τις συνθήκες του δυστυχήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση