GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βαρύ το πένθος στην Ημαθία για το θάνατο της 17χρονης μαθήτριας

Από το διευθυντή του σχολείου και τους καθηγητές τους πληροφορήθηκαν την απώλεια της συμμαθήτριάς τους οι μαθητές του 2ου Γενικού Λυκεί...

Βαρύ το πένθος στην Ημαθία για το θάνατο της 17χρονης μαθήτριας Από το διευθυντή του σχολείου και τους καθηγητές τους πληροφορήθηκαν την απώλεια της συμμαθήτριάς τους οι μαθητές του 2ου Γενικού Λυκείου Αλεξάνδρειας Ημαθίας.

Η 17χρονη, η οποία πριν από μια εβδομάδα είχε πέσει από τον δεύτερο όροφο ξενοδοχείου στη διάρκεια σχολικής εκδρομής στη Ρώμη, κατέληξε χθες τη νύχτα σε νοσοκομείο της ιταλικής πρωτεύουσας.

«Τα παιδιά αλλά και εμείς προσπαθούμε να διαχειριστούμε με ψυχραιμία το τραγικό γεγονός. Για προληπτικούς λόγους ζητήσαμε από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας και μας εξασφαλίστηκε ήδη ψυχολογική υποστήριξη σε όσους ενδεχομένως τη χρειαστούν» δήλωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο διευθυντής του σχολείου Νίκος Κατσιανίδης. Διευκρίνισε, δε, ότι ο ίδιος δεν έχει πληροφορηθεί κάποια εξέλιξη στην έρευνα σε σχέση με τις συνθήκες του δυστυχήματος.

Ύστερα από αλλεπάλληλα συμβούλια, οι γιατροί βεβαίωσαν ότι η κοπέλα ήταν εγκεφαλικά νεκρή και οι γονείς της έδωσαν την αναγκαία συγκατάθεση για τη δωρεά οργάνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση