GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σαμαράς: Δούλευα 24 ώρες το 24ωρο, δεν με έβλεπε ούτε το σπίτι μου...

Με έκτακτη παρέμβαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας έκλεισε χθες η επεισοδιακή συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος. Την...

Σαμαράς σε ΠΕ: Δούλευα 24 ώρες το 24ωρο, δεν με έβλεπε ούτε το σπίτι μου
Με έκτακτη παρέμβαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας έκλεισε χθες η επεισοδιακή συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος. Την ώρα που ένα μέλος της Πολιτικής Επιτροπής αναφερόταν στον τρόπο διακυβέρνησης από τον Αντώνη Σαμαρά, τον διέκοψε ο πρόεδρος της ΝΔ και έκανε ο ίδιος αναφορά στον τρόπο λειτουργίας και ρυθμών της κυβέρνησής του.
Σύμφωνα με πληροφορίες παρισταμένων ο κ. Σαμαράς είπε : "Όποιος για μια στιγμή μπει στη θέση μου θα καταλάβει. Εγώ φρόντιζα πάντα να υπάρχουν λεφτά στα ταμεία. Δούλευα 24 ώρες το 24ωρο, δεν με έβλεπε ούτε το σπίτι μου, δεν υπολόγισα ούτε το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισα, έβλεπα μπροστά μου μόνο την Ελλάδα.
Και βέβαια μπορούσαμε να κάνουμε και τούτο και εκείνο και το άλλο αλλά η χώρα κινδύνευε. Και βλέπουμε τώρα οτι οι κίνδυνοι ήταν πραγματικοί. Χρειαζόμασταν αυτόν τον 1,5 χρόνο για να βγούμε απο το τούνελ και τώρα μας ξαναβάζουν στο τούνελ".
Σύμφωνα με πληροφορίες οι σύνεδροι φορτίστηκαν συναισθηματικά, ακολούθησαν παρατεταμένα χειροκροτήματα , παραιτήθηκαν όλοι των ομιλιών τους και λίγο αργότερα έληξε η συνεδρίαση.
Συνολικά μίλησαν πάνω από 100 ομιλητές και στη Συγγρού λένε ότι το συμπέρασμα είναι πως μπήκε τέλος στην εσωστρέφεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση