GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 24ΩΡΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΗ

07.00 Ξυπνάει δίπλα στην τέλεια γυναίκα του. Της δίνει ένα τέλειο φιλί. 07.05 Πέφτει για τους πρωινούς του κοιλιακούς στο σαλόνι. Βάζει υ...

07.00 Ξυπνάει δίπλα στην τέλεια γυναίκα του. Της δίνει ένα τέλειο φιλί.

07.05 Πέφτει για τους πρωινούς του κοιλιακούς στο σαλόνι. Βάζει υπενθύμιση στο κινητό του σε μία ώρα να σταματήσει, να μην ξεχαστεί και νυχτώσει πάλι.

08.10 Ανοίγει το παράθυρο και σηκώνει λίγο το φανελάκι του, ίσα ίσα για να ουρλιάξουν όσες γυναίκες κατασκήνωσαν το προηγούμενο βράδυ από κάτω. Κλείνει το παράθυρο.

08.20 Παίρνει μήνυμα απ'την Λαγκάρντ «Goodmorning, sunshine».

08.40 Καβαλάει την μηχανή του και γίνεται ένα με τον δρόμο. Η άσφαλτος είναι φίλη του, το γκάζι αδερφός του.

09.10 Μπαίνει στο γραφείο του Τσίπρα.

09.30 Αποφασίζουν για το μέλλον του σύμπαντος και της ανθρωπότητας.

10.15 Μπαίνει στην αίθουσα του Κοινοβουλίου. Κάθεται στην θέση του. Χασμουριέται επιδεικτικά όσο μιλάει ο Ψαριανός. Αποχωρεί.

11.00 Πετυχαίνει τον Στρατούλη φεύγοντας απ'την Βουλή. Του λέει «μη σε ξαναδώ έτσι» και του σηκώνει τον γιακά του κουστουμιού.

11.25 Φτάνει στη γραφειάρα του στο υπουργείο. Κλειδώνει την πόρτα και πέφτει για κάμψεις.

11.40 Τώρα κάνει κάμψεις μόνο με το αριστερό χέρι.

11.50 Τώρα με το δεξί.

12.10 Κάνει ignore 4.500 friend requests γυναικών. Χαζεύει λίγη ώρα το newsfeed.

12.20 Στέλνει friend request στον Ντάιζενμπλουμ. Εκείνος τρομαγμένος, τον κάνει accept σε δευτερόλεπτα.

12.30 Μπαίνει στο google translate και γράφει «τι κάνει η μαμά σου». Το μεταφράζει στα ολλανδικά και το στέλνει inbox στον Ντάιζενμπλουμ. Γελάει. 12.35 Του απαντάει «Καλά είναι. Μη μας πειράξεις, σε παρακαλώ». Συνεχίζει να γελάει.

13.00 Χαζεύει διάφορα sites που του έχουν αφιέρωμα.

14.45 Συνεχίζει τα τηλέφωνα με όποιον σημαντικό άνθρωπο αναπνέει παγκοσμίως.

16.00 Μπαίνει ξανά facebook και ποστάρει στον τοίχο του Ντάινσεμπλουμ το «τι να μας πεις και συ και συ και συ απ'την ζωή σου» του Τερλέγκα. Ο Ολλανδός υπουργός σκέφτεται τι επιλογές έχει, αλλά γρήγορα καταλαβαίνει ότι υπάρχει μόνο μία : να του κάνει like. Και του κάνει.

16.45 Παίρνει μήνυμα απ'την Λανγκάρντ «I miss you Yanis, do you miss me»? 17.00 Της απαντάει «of course darling, but I'm busy now». Αναρωτιέται ποιος έχει τραβήξει περισσότερα γι' αυτήν την χώρα. Αυτός ή Κολοκοτρώνης. Ξανακοιτάζει φωτογραφία της. «Εγώ», λέει σίγουρος.

18.00 Χαζεύει πουκαμισάρες online.

18.35 Έχει παραγγείλει ήδη έντεκα. Μαζεύει τα πράγματα του και φεύγει απ'το γραφείο.

19.00 Προσπαθεί να παρηγορήσει μία γυναίκα που τον αναγνώρισε στον δρόμο και ξέσπασε σε λυγμούς. Την αγκαλιάζει, «και εγώ άνθρωπος είμαι, τι νομίζεις;» της λέει.

19.30 Μπαίνει σε γνωστό κατάστημα της Κηφισιάς για να ψωνίσει άλλο ένα μαύρο σακάκι με κόκκινη ρίγα στον γιακά, γιατί το άλλο το έχει στο καθαριστήριο και φυσικά δεν μπορεί να περιμένει μέχρι να είναι έτοιμο.

20.00 Έχει σοβαρό επαγγελματικό γεύμα με τον Τζων Τάραμας. Συζητάνε για την θεωρία των παιγνίων. «Έχεις δίκιο, Δάσκαλε», επαναλαμβάνει συνεχώς ο Τάραμας σε ό,τι του λέει ο Γιάνης.

20.20 Ένα κόκκινο στριγκάκι προσγειώνεται στο τραπέζι. Η ασφάλεια του μαγαζιού απομακρύνει γρήγορα την θαυμάστρια και ιδιοκτήτριά του.

21.00 Είναι σταματημένος με την μηχανή του στο φανάρι. Δίπλα του ένας πιτσιρικάς με κωλοφτιαγμένο σέατ ίμπιζα μαρσάρει. Ανάβει πράσινο και ο πιτσιρικάς παίρνει ένα πολύ καλό μάθημα.

21.30 Μπαίνει σπίτι του. Η γυναίκα του τον υποδέχεται με ένα ζεστό φιλί, ο σκύλος του χοροπηδάει, το φρεσκοψημένο κέικ μοσχομυρίζει. Όλα είναι τέλεια. 22.00 Παίρνει μήνυμα απ'την Λανγκάρντ «I spoke with my sister yesterday. How could you, Yanis? You sexy beast. Arghhh...».

22.30 Μπαίνει twitter μόνο και μόνο για να ταπεινώσει όποιον ξένο μεγαλοδημοσιογράφο βρεθεί μπροστά του.

23.10 Βαριέται. Αρχίζει να γράφει ένα βιβλίο οικονομικής θεωρίας που του ήρθε εκείνη την στιγμή.

23.45 Τελειώνει το βιβλίο του. Άλλο ένα best seller γεννήθηκε, άλλη μία οικονομική θεωρία που θα αλλάξει τον κόσμο.

00.00 Υπενθυμίζει στη γυναίκα του πόσο τυχερή είναι ή όπως το λένε οι συνηθισμένοι άνθρωποι «της κάνει έρωτα».

00.30 Κοιμάται. Μοιάζει με άγγελο.

02.15 Πετάγεται απ'τον ύπνο του. Είδε τον Σόιμπλε να γελάει. «Πάλι αυτός», τον ρωτάει η γυναίκα του; «Ηρέμησε, δεν μπορεί να σε πειράξει, είμαστε μαζί τώρα». 02.30 Ξανακοιμάται. Ξαναμοιάζει σε χρόνο dt με άγγελο.


Πηγή: www.lifo.gr

2 σχόλια

  1. 08.10 Ανοίγει το παράθυρο και σηκώνει λίγο το φανελάκι του,
    ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ "ΜΠΑΜΙΑ" ΤΟΥ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 08.10 Ανοίγει το παράθυρο και σηκώνει λίγο το φανελάκι του,
    ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ "ΜΠΑΜΙΑ" ΤΟΥ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση