GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ: Άρματα γης και... αέρος στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Φωτορεπορτάζ Γιάννης Κέμμος Χωρίς κάγκελα, υπό έντονη βροχή αλλά εν πλήρει... παρατάξη και εξαρτύση πραγματοποιήθηκε η στρατιωτική παρ...

ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ: Άρματα γης και... αέρος στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Φωτορεπορτάζ Γιάννης Κέμμος

Χωρίς κάγκελα, υπό έντονη βροχή αλλά εν πλήρει... παρατάξη και εξαρτύση πραγματοποιήθηκε η στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα. Παρά τη βροχή πλήθος κόσμου παρακολούθησε τη στρατιωτική παρέλαση στην πρωτεύουσα. Την παρέλαση παρακολούθησαν, επίσης, ο πρωθυπουργός Α.Τσίπρας και η πρόεδρος της Βουλής Ζ.Κωνσταντοπούλου.

Φέτος, για πρώτη φορά παρήλασαν ένα τάγμα από τον Έβρο, ένα τάγμα Εθνοφυλακής από τη Ρόδο και τα ιστορικά λάβαρα του Αγώνα από τη Μάνη, την Ύδρα, τις Σπέτσες, τα Ψαρά, την Κρήτη, καθώς και το λάβαρο του Ρήγα Φεραίου, μετά το τμήμα των πολεμικών σημαιών του Στρατού Ξηράς.

Οχήματα αλλά και ιπτάμενα μέσα από όλα τα σώματα ασφαλείας της χώρας συμμετείχαν στην παρέλαση για τον εορτασμό της εθνικής επετείου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση