GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

2.660 μίλια πεζοπορία σε 4’ - ΒΙΝΤΕΟ

Από μόνη της η προσπάθεια του έμπειρου πεζοπόρου, Άντι Ντεβιντχέιζι, να περπατήσει 2660 μίλια, περίπου 4.281 χιλιόμετρα, είναι εξαιρετική. Ο...

2.660 μίλια πεζοπορία σε 4’ - ΒΙΝΤΕΟ

Από μόνη της η προσπάθεια του έμπειρου πεζοπόρου, Άντι Ντεβιντχέιζι, να περπατήσει 2660 μίλια, περίπου 4.281 χιλιόμετρα, είναι εξαιρετική. Ο ίδιος ταυτόχρονα έβγαλε και 2660 φωτογραφίες για κάθε μίλι που συμπλήρωνε, δημιουργώντας ένα εκπληκτικό timelapse βίντεο από την εμπειρία του.

Ο Άντι θέλησε να έχει ντοκουμέντα από αυτή του την εμπειρία, παίρνοντας μία σέλφι, σε κάθε μίλι που συμπλήρωνε, ξεκινώντας από το «σημείο μηδέν», στα αμερικανικομεξικανικά σύνορα, κοντά στη μικρή πόλη Κάμπο της Καλιφόρνια έως τον τερματισμό του, λίγο πριν τα σύνορα των ΗΠΑ με τον Καναδά. Η διαδρομή αυτή είναι γνωστή και ως Pacific Crest Trail.

Οι 2660 φωτογραφίες που τράβηξε ο Άντι έγιναν ένα πανέμορφο timelapse βίντεο, διάρκειας 4 λεπτών, το οποίο έχει γίνει viral έχοντας περισσότερες από 300.000 προβολές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση