GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θρήνος στο ποδόσφαιρο για τον χαμό του 27χρονου

Στο πένθος έχει βυθιστεί όλο το ποδόσφαιρο της Κρήτης μετά τον αιφνίδιο θάνατο του 27χρονου Δημήτρη Σκουλούδη έπειτα από τροχαίο ατύχημα. Ο ...

Θρήνος στο ποδόσφαιρο για τον χαμό του 27χρονου

Στο πένθος έχει βυθιστεί όλο το ποδόσφαιρο της Κρήτης μετά τον αιφνίδιο θάνατο του 27χρονου Δημήτρη Σκουλούδη έπειτα από τροχαίο ατύχημα.

Ο γνωστός σε όλους ποδοσφαιριστής άφησε την τελευταία του πνοή στο κρεβάτι του ΠΑΓΝΗ λίγη ώρα μετά από τροχαίο που σημειώθηκε στην εθνική οδό Ηρακλείου – Μοιρών.

Όλα ξεκίνησαν χθες, νωρίς το βράδυ, όταν ο Δημήτρης Σκουλούδης οδηγούσε με το αυτοκίνητό του στην εθνική οδό και για άγνωστες μέχρι στιγμής αιτίες συγκρούστηκε μετωπικά με όχημα που κινούνταν στην αντίθετη κατεύθυνση.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με τον άτυχο 27χρονο να τραυματίζεται σοβαρά και να μεταφέρεται διασωληνωμένος στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο.

Ο Δημήτρης Σκουλούδης δεν άντεξε στα τραύματά του και υπέκυψε λίγη ώρα αργότερα.
Στο νοσοκομείο βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή – εκτός από την οικογένειά του – συμπαίκτες του αλλά και άνθρωποι του αθλητισμού.

Σήμερα το μεσημέρι η τελευταία πράξη του… δράματος

Σήμερα στις 3 το μεσημέρι αναμένεται να… παιχτεί η τελευταία πράξη του δράματος καθώς στην τελευταία του οικεία θα οδηγηθεί από πλήθος φίλους, συγγενείς και σύσσωμο τον αθλητισμό της Κρήτης ο 27χρονος Δημήτρης Σκουλούδης.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στις 4 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Γάζι ενώ θα ταφεί στο κοιμητήριο του Γαζίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σορός του 27χρονου άτυχου νεαρού θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου από τις 3 το μεσημέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση