GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί θα γίνει εκτός ΑΣΕΠ η επαναπρόσληψη 3.900 στο Δημόσιο

Εκτός των διαδικασιών ΑΣΕΠ θα γίνει η διαδικασίας επαναπρόσληψης στο Δημόσιο των 3.900 υπαλλήλων (όπως έχει προαναγγελθεί από τον αναπλ...

Γιατί θα γίνει εκτός ΑΣΕΠ η επαναπρόσληψη 3.900 στο Δημόσιο

Εκτός των διαδικασιών ΑΣΕΠ θα γίνει η διαδικασίας επαναπρόσληψης στο Δημόσιο των 3.900 υπαλλήλων (όπως έχει προαναγγελθεί από τον αναπληρωτή υπουργό, Γιώργος Κατρούγκαλο) που είτε είχαν απολυθεί είτε είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το aftodioikisi.gr, το υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης αναφέρει πως η πλειοψηφία των επαναπροσληφθέντων θα επιστρέψει στις αρχικές του θέσεις και μια μικρή μειοψηφία θα στελεχώσει εθελοντικά θέσεις που τώρα είναι κενές και απαιτείται προσωπικό, έτσι προκειμένου να επισπευσθεί η επιστροφή των απολυμένων θα παρακαμφθεί το ΑΣΕΠ ως μη αναγκαίο.

Τις περασμένες εβδομάδες, υπήρξε σύγκρουση του αναπληρωτή υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και της διοίκησης της Ανεξάρτητης Αρχής (ΑΣΕΠ) καθώς παρά την εντολή για πάγωμα όλων των απολύσεων που είχε δώσει ο κ. Κατρούγκαλος, το ΑΣΕΠ δημοσιοποίησε πίνακα με τα ονόματα εκπαιδευτικών που ετίθεντο σε διαθεσιμότητα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση