GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

3 υπάλληλοι της ΕΥΔΑΠ άρπαξαν ό, τι άφησαν οι ληστές

Μια ληστεία διαφορετική από τις συνηθισμένες σημειώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα σε υποκατάστημα της ΕΥΔΑΠ στο Μαρούσι. Δράστες της λησ...


3 υπάλληλοι της ΕΥΔΑΠ άρπαξαν ό, τι άφησαν οι ληστές

Μια ληστεία διαφορετική από τις συνηθισμένες σημειώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα σε υποκατάστημα της ΕΥΔΑΠ στο Μαρούσι. Δράστες της ληστείας ήταν δυο άγνωστοι που άρπαξαν 55.000 ευρώ από το ταμείο αλλά και τρεις υπάλληλοι του υποκαταστήματος που παρακολούθησαν τη ληστεία και άρπαξαν ό, τι απέμεινε.
Οι υπάλληλοι της ΕΥΔΑΠ την ώρα που οι δράστες λήστευαν τη χρηματαποστολή περίμεναν και μόλις οι ληστές διέφυγαν με μια μηχανή «καθάρισαν» το ποσό που άφησαν πίσω τους οι άγνωστοι.
Κλιμάκιο της ασφάλειας Αττικής διαπίστωσε από την ανάλυση των καμερών κι από άλλα στοιχεία της υπόθεσης πως οι δύο δράστες άρπαξαν περίπου 55.000 ευρώ και τα υπόλοιπα τα πήραν τρεις υπάλληλοι που ήταν παρόντες στη ληστεία.
Για το περιστατικό έχει ήδη ενημερωθεί η διοίκηση της ΕΥΔΑΠ ενώ συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τη σύλληψη των ληστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση