GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δημοσκόπηση: Η 4μηνη παράταση δεν σημαίνει τέλος στα Μνημόνια

Yψηλά ποσοστά θετικής αποτίμησης για την έως τώρα πορεία της κυβέρνησης εκφράζουν οι ψηφοφόροι του ΚΚΕ (37% και 35,4%), των ΑΝΕΛ (34,3%...

Δημοσκόπηση: Η 4μηνη παράταση δεν σημαίνει τέλος στα Μνημόνια

Yψηλά ποσοστά θετικής αποτίμησης για την έως τώρα πορεία της κυβέρνησης εκφράζουν οι ψηφοφόροι του ΚΚΕ (37% και 35,4%), των ΑΝΕΛ (34,3% και 48,8%) και του Ποταμιού (10,9% και 53,1%).

Συγκεκριμένα, οι 6 στους δέκα ερωτηθέντες(64%), σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας,  βλέπουν θετικά την πορεία της κυβέρνησης, έναντι του 31,4% που τη βλέπει αρνητικά, ενώ το 4,6% δεν απαντά στο συγκεκριμένο ερώτημα της δημοσκόπησης που παρουσιάζει η MARC για λογαριασμό της Εφημερίδας των Συντακτών.

Η θετική αξιολόγηση παραμένει ισχυρή, παρ’ότι μειωμένη σε σχέση με τον Φεβρουάριο (83,6%).

Το 59,6% απαντά "ΝΑΙ" στο ερώτημα σχετικά με την ικανοποίηση από τη διαπραγμάτευση με τους εταίρους, ενώ το 37,6% απαντά "ΟΧΙ".

Με βάση το φύλο, στο 60% ικανοποιημένοι εμφανίζονται οι άντρες και 59,2% οι γυναίκες.

Όσον αφορά την ηλικιακή τους κατανομή μεγάλα ποσοστά ικανοποίησης (75,3%) εκφράζουν οι νέοι 18-34, αλλά και οι άνω των 55.

Το 54,4% εκτιμά ότι αν κέρδιζε η ΝΔ τα πράγματα θα ήταν χειρότερα.

Με βάσει τις απαντήσεις που έδωσαν οι ερωτηθέντες, στη συντριπτική τους πλειοψηφία συγκλίνουν στην άποψη ότι η συμφωνία κυβέρνησης -δανειστών  για 4μηνη παράταση δεν σημαίνει τέλος των μνημονίων.

Τέλος, ικανοποιημένο από την επιλογή Προέδρου της Δημοκρατίας εμφανίζεται το 54,7%, αρνητικά απαντά το 36,3%, ενώ το 9% δεν απαντά.

Θετικά κρίνουν τα πρώτα δείγματα γραφής της Ζωής Κωνσταντοπούλου ως προέδρου της Βουλής οι 6 στους δέκα(61,6), αρνητικά το 30,4%, ενώ δεν απαντά το 8%.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση