GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σόρος: Οι πιθανότητες εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ είναι 50 – 50

Μοιρασμένες πιθανότητες σε ότι αφορά την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ βλέπει ο μεγαλοεπενδυτής Τζορτζ Σόρος σε συνέντευξη που έδωσε στ...

Σόρος: Οι πιθανότητες εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ είναι 50 – 50

Μοιρασμένες πιθανότητες σε ότι αφορά την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ βλέπει ο μεγαλοεπενδυτής Τζορτζ Σόρος σε συνέντευξη που έδωσε στην τηλεόραση του πρακτορείου Bloomberg.

"Τώρα έχουμε μία κατάσταση, από την οποία θα χάνουν όλοι, και το καλύτερο που μπορεί να συμβεί είναι κάτι μεσοβέζικο" δήλωσε ο Σόρος και πρόσθεσε:

"Η Ελλάδα είναι ένα μακροχρόνιο πρόβλημα που γιγαντώνεται και έχει αντιμετωπισθεί με κακό τρόπο από όλες τις πλευρές".

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και των θεσμών που βοηθούν στη χρηματοδότηση της ελληνικής οικονομίας - της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου - θα μπορούσαν να καταρρεύσουν, οδηγώντας τη χώρα να φύγει από την Ευρωζώνη, δήλωσε ο Σόρος.

"Μπορεί να απωθείς (σ.σ.: το χρέος) συνεχώς, πληρώνοντας τους τόκους χωρίς διαγραφή χρέους" σημείωσε, αλλά εν τω μεταξύ δεν θα υπάρχει πρωτογενές πλεόνασμα, επειδή η Ελλάδα θα οδηγείται σε ένα τέλμα. "Τώρα είμαστε στο μεταίχμιο και μπορώ να δω και τις δύο πιθανότητες" δήλωσε ο Τζ. Σόρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση