GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αγωγή Κατρούγκαλου στο "Βήμα" - Ζητά 500.000 ευρώ

Αγωγή κατά της εφημερίδας "Το Βήμα" κατέθεσε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος, όπ...

Αγωγή Κατρούγκαλου στο

Αγωγή κατά της εφημερίδας "Το Βήμα" κατέθεσε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος, όπως είχε προαναγγείλει, στην περίπτωση που η εφημερίδα δε ζητούσε συγγνώμη, για όσα δημοσίευσε περί προμήθειας 12% από απολυμένους δημοσίους υπαλλήλους που επαναπροσλαμβάνονταν.

Ο κ. Κατρούγκαλος, με την αγωγή του, ζητά από τον εκδότη Σταύρο Ψυχάρη, τον διευθυντή Αντώνη Καρακούση και τον συντάκτη του άρθρου Βασίλη Χιώτη, συνολικά 500.000 ευρώ, τα οποία και θα προσφέρει στο ΚΕΘΕΑ.

Επίσης, όσον αφορά την αγωγή κατά της γερμανικής εφημερίδας Bild, σύμφωνα με συνεργάτες του, δεν έχει κατατεθεί ακόμη, καθώς η εφημερίδα έχει δηλώσει την πρόθεση να επανορθώσει το δημοσίευμά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση