GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έναν 50χρονο αναζητεί η αστυνομία για την υπόθεση Γιακουμάκη

Ακόμη περισσότερο περιπλέκεται η υπόθεση με τον τραγικό θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Όπως ανακοινώθηκε νωρίτερα σήμερα, η αστυνομία ξ...

Έναν 50χρονο αναζητεί η αστυνομία για την υπόθεση Γιακουμάκη

Ακόμη περισσότερο περιπλέκεται η υπόθεση με τον τραγικό θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Όπως ανακοινώθηκε νωρίτερα σήμερα, η αστυνομία ξεκινά συλλήψεις. Στο στόχαστρο βρίσκονται 3 άτομα τα οποία φέρονται να ανέβασαν υβριστικά σχόλια στο διαδίκτυο μετά την ανακοίνωση της ανακάλυψης της σορού του τραγικού φοιτητή. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η αστυνομία ήδη έκανε έφοδο στα σπίτια δυο φοιτητών, από την Αθήνα και τη Μυτιλήνη, γεννηθέντων το 1987 και το 1991. Όμως, το τρίτο άτομο που αναζητείται είναι ένας άνδρας γεννηθείς το 1965.

Ο άνδρας αναζητείται στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα έχει βεβαρυμένο ποινικό μητρώο με μια υπόθεση βιασμού αλλά και για κατοχή όπλων.

Η αστυνομία φέρεται να εισέβαλε στο σπίτι του αλλά εκείνος να έχει διαφύγει.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, από την έρευνα δεν προκύπτει ότι οι τρεις κατηγορούμενοι είχαν σχέση με τα Γιάννενα, ωστόσο έχουν κατασχεθεί οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές τους που ερευνώνται, προκειμένου να διαπιστωθεί αν με οποιονδήποτε τρόπο είχαν σχέση με το μπούλινγκ σε βάρος του 20χρονο Βαγγέλη.

Οι δύο φοιτητές και ο 50χρονος, εντοπίστηκαν αφού δόθηκαν στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τα ηλεκτρονικά τους ίχνη, από την Google, η οποία έπειτα από παρέμβαση των Αρχών, είχε "κατεβάσει" το μπλόγκ, μέσω του οποίου μεταδίδονταν τα υβριστικά σχόλια.

Σε βάρος των τριών που εντοπίστηκαν σχηματίστηκαν δικογραφίες που εστάλησαν στους αρμόδιους εισαγγελείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση