GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απαντά στον Τσίπρα για το μισθό των 6.000 ευρώ...

Η βουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Ο.Γεροβασίλη απάντησε στον πρωθυπουργό για το θέμα των βουλευτικών αυτοκινήτων λέγ...

Η βουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Ο.Γεροβασίλη απάντησε στον πρωθυπουργό για το θέμα των βουλευτικών αυτοκινήτων λέγοντας χαρακτηριστικά: δεν παίρνουμε 6.000 ευρώ.
Η Ο.Γεροβασίλη μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1», τόνισε:
«Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν παίρνουν 6.000 ευρώ, το 40% πηγαίνει στο κόμμα θα βρεθεί πάντως μια λύση που θα είναι λογική στο θέμα με τα βουλευτικά αυτοκίνητα, οι βουλευτές κάνουν πολλά χιλιόμετρα, ας μην είμαστε υπερβολικοί».
Πρόσθεσε επίσης πως η εν ενεργεία σύμβαση leasing ισχύει από το Δεκέμβριο.
Η ίδια αναφερόμενη στο κείμενο που κατέθεσε η αριστερή πλατφόρμα στην Κεντρική Επιτροπή του κυβερνώντος κόμματος το χαρακτήρισε ως «δημιουργικό διάλογο» , σημειώνοντας ότι «το κείμενο του Eurogroup είναι πολύπλευρo και σύνθετο, αυτό που χαρακτηρίζεται ως ασαφές είναι ένας χρήσιμος τρόπος για να μην υπάρχουν δεσμεύσεις».
«Πρέπει να αξιολογήσουμε νομικά αν έρθει το κείμενο της συμφωνία με τους πιστωτές στη βουλή αν επιφέρει περαιτέρω δεσμεύσεις της Κυβέρνησης» , κατέληξε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση