GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Attica Bank : Αποπλήρωσε ομόλογο 100 εκατ. ευρώ

Στην προγραμματισμένη αποπληρωμή του Υβριδικού Ομολόγου lower tier 2, έκδοσης 2005, αρχικού κεφαλαίου 100 εκατομμυρίων ευρώ και λήξης 2...

Attica Bank : Αποπλήρωσε ομόλογο 100 εκατ. ευρώ Στην προγραμματισμένη αποπληρωμή του Υβριδικού Ομολόγου lower tier 2, έκδοσης 2005, αρχικού κεφαλαίου 100 εκατομμυρίων ευρώ και λήξης 2015 προχώρησε σήμερα η Attica Bank. Όπως σημειώνεται το εν λόγω ομόλογο πληρώθηκε στο ακέραιο.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, με την κίνηση αυτή, η Attica Bank αποδεικνύει έμπρακτα την σταθερή χρηματοοικονομική της θέση, την ασφάλεια που παρέχει στους επενδυτές και τη δυνατότητα να προχωρήσει άμεσα στην ολοκλήρωση όλων εκείνων των ενεργειών του επιχειρηματικού σχεδίου της,  οι οποίες θα εξασφαλίσουν τη συνέχεια της δυναμικής και αυτόνομης πορείας της, με κύριο επόμενο βήμα την επικείμενη Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου.

Παράλληλα, συνεχίζει η ίδια ανακοίνωση, όλοι οι ομολογιούχοι – επενδυτές δικαιώνονται για την εμπιστοσύνη την οποία έδειξαν στην Attica Bank και ιδιαίτερα αυτοί που διακράτησαν  τα μερίδια τους μέχρι τη σημερινή λήξη.  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση