GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατρούγκαλος: Μήνυση και αγωγή κατά του Βήματος και της Bild

Απαντήσεις αναφορικά με το περιεχόμενο του δημοσιεύματος του "Βήματος" έδωσε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιώργος Κα...

Κατρούγκαλος: Μήνυση και αγωγή κατά του Βήματος και της Bild

Απαντήσεις αναφορικά με το περιεχόμενο του δημοσιεύματος του "Βήματος" έδωσε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιώργος Κατρούγκαλος.

Ο κ. Κατρούγκαλος έκανε λόγο για σχέδιο πολιτικής εξόντωσης του ιδίου και κυρίως υπονόμευσης της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού την ώρα που διαπραγματεύεται στη Γερμανία.

"Όχι απλώς είναι ηθικό αλλά θεωρώ και τίτλο τιμής που αντέδρασα σε αυτές τις πολιτικές" τόνισε ο κ. Κατρούγκαλος στον Ant1 και διερωτήθηκε που βρίσκεται το ηθικό ζήτημα.

"Πάλευα στα δικαστήρια και με την αρθρογραφία μου, παλεύω και τώρα γι' αυτούς τους ανθρώπους", πρόσθεσε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1.

"Θα ήταν ανήθικο να... βγάζω φράγκα από αυτό. Δεν προσδοκώ να πάρω ούτε ένα ευρώ από τις υποθέσεις. Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί" σημείωσε, διευκρινίζοντας για το 12% ως δικηγορική προμήθεια, ότι αυτό "αφορά μόνο τις μισθολογικές διαφορές όχι για το θέμα των διαθέσιμων".

Ερωτηθείς κατά πόσο σκέφτηκε το ενδεχόμενο να υποβάλλει την παραίτησή του, ο κ. Κατρούγκαλος σημείωσε χαρακτηριστικά ότι "δεν σκέφτηκα ποτέ να παραιτηθώ, αν το έκανα θα ήταν σαν να δεχόμουν τη λάσπη που μου πέταξαν".

Επιπλέον, ο υπουργός πρόσθεσε ότι θα ζητήσει την άρση του απορρήτου από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών από τα ιδιωτικά συμφωνητικά που αφορούν τον ίδιο και προανήγγειλε ότι "εαν δεν μου ζητήσουν συγγνώμη θα υποβάλω μήνυση και αγωγή κατά του Βήματος και Bild".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση