GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προκλητικό δημοσίευμα της Bild για τον Βαρουφάκη

Επίθεση στον Γιάνη Βαρουφάκη εξαπολύει η Bild με ρεπορτάζ της που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της.  "Χάνει την εξουσία ο υπουργός Οικο...

Προκλητικό δημοσίευμα της Bild για τον Βαρουφάκη

Επίθεση στον Γιάνη Βαρουφάκη εξαπολύει η Bild με ρεπορτάζ της που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της. 

"Χάνει την εξουσία ο υπουργός Οικονομικών;» διερωτάται η γερμανική εφημερίδα, αναφερόμενη σε σύσκεψη του οικονομικού επιτελείου στο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό, στην οποία δεν ήταν παρών ο Γιάνης Βαρουφάκης. 

«Η Αθήνα αγωνίζεται για μια νέα προσέγγιση προκειμένου να διασωθεί από μια επικείμενη χρεοκοπία. Μόνο ένας δεν κάθεται πια στο τραπέζι – και η επιστροφή του είναι αμφισβητούμενη», επισημαίνει η Bild.

«Επισήμως ο αμφιλεγόμενος υπουργός Οικονομικών δεν κάθεται στο τραπέζι επειδή βρίσκεται στη λίμνη Κόμο: ωστόσο Έλληνες αναλυτές ερμηνεύουν το γεγονός, σχολιάζοντας ότι έχασε την εύνοια και την εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα: Για να το πούμε απλά ο Γιάνης Βαρουφάκης είναι έτοιμος να καταρρεύσει» 
«Οι Έλληνες δεν ανέχονται άλλο τον Βαρουφάκη μόλις 46 μέρες μετά την ορκωμοσία του, το λούστρο του πολιτικού ροκ σταρ με τη μεγάλη μηχανή, τις ωραίες γυναίκες και το δερμάτινο μπουφάν έφυγε» προσθέτει η Bild.  «Με αυτόν τον τρόπο η πολιτική ταπείνωση του Βαρουφάκη ολοκληρώνεται» , σημειώνεται στο δημοσίευμα. 
Τέλος η εφημερίδα αναφέρει ότι τις συζητήσεις για τα απαιτούμενα βήματα για την ολοκλήρωση της παράτασης βοήθειας στην Ελλάδα στα τέλη Ιουνίου, στην πραγματικότητα έχει αναλάβει ο Γιάννης Δραγασάκης, καθώς ο κ. Βαρουφάκης θα επικεντρωθεί περισσότερο στον στρατηγικό σχεδιασμό.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση