GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα πάντα για την αγορά αυτοκινήτου με χρηματοδότηση

Η αγορά ενός αυτοκινήτου δεν είναι τόσο απλή υπόθεση όσο στο παρελθόν, λόγω των δύσκολων οικονομικών συνθηκών που διανύουμε. Σε αυτό λο...

Τα πάντα για την αγορά αυτοκινήτου με χρηματοδότηση Η αγορά ενός αυτοκινήτου δεν είναι τόσο απλή υπόθεση όσο στο παρελθόν, λόγω των δύσκολων οικονομικών συνθηκών που διανύουμε. Σε αυτό λοιπόν το σημείο έρχεται η αγορά για να προσφέρει χρηματοδοτήσεις που αφορούν τόσο στα καινούργια όσο και στα μεταχειρισμένα μοντέλα, που μπορούν να διευκολύνουν σημαντικά τον υποψήφιο πελάτη αυτοκινήτου. Σε συνεργασία πάντα με τις τράπεζες, τα εν λόγω χρηματοδοτικά προγράμματα έρχονται για να βοηθήσουν τον υποψήφιο αγοραστή να αποκτήσει το αυτοκίνητο που επιθυμεί, χωρίς να απαιτήσει την καταβολή μετρητών. Εμείς, στο σημερινό θέμα σας παρουσιάζουμε το τι ισχύει σήμερα στην αγορά, αλλά και όλες τις προϋποθέσεις εκείνες που απαιτούνται για την έγκριση των δανείων.

Βέβαια αυτό που αναρωτιούνται πολλοί είναι το κατά πόσο οι τράπεζες εγκρίνουν ή απορρίπτουν αιτήσεις χορήγησης δανείων. Γι αυτό ακριβώς τον λόγο τα τελευταία χρόνια έχουν δημιουργηθεί στην αγορά ειδικού σκοπού τράπεζες από πολυεθνικούς τραπεζικούς ομίλους, οι οποίες εκπροσωπούν εταιρείες αυτοκινήτων και έχουν ιδρυθεί για να παρέχουν χρηματοδοτικά προγράμματα αποπληρωμής και να διευκολύνουν την αγορά ενός καινούργιου ή μεταχειρισμένου αυτοκινήτου.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Volkswagen Bank Hellas, η οποία προσφέρει μέσω των αντίστοιχων τμημάτων της ευέλικτα χρηματοδοτικά και ασφαλιστικά προγράμματα για την αγορά καινούργιων αυτοκινήτων VOLKSWAGEN ή και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, αλλά και άλλων μοντέλων του Ομίλου, όπως Audi, Skoda, SEAT, καθώς και τις μοτοσικλέτες Ducati. Επίσης, υπάρχουν η FGA Bank και η FGA Capital Hellas που προσφέρουν χρηματοδοτικές λύσεις για όλα τα μοντέλα του Ομίλου Fiat.

Πηγή: autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση