GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χτύπησαν και λήστεψαν ηλικιωμένους

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για την εξιχνίαση δύο υποθέσεων ληστείας, που σημειώθηκαν τα ξημερώματα σε βάρος ηλι...

Χτύπησαν και λήστεψαν ηλικιωμένους

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για την εξιχνίαση δύο υποθέσεων ληστείας, που σημειώθηκαν τα ξημερώματα σε βάρος ηλικιωμένων, σε δύο χωριά της Μεσσηνίας.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, τις πρώτες πρωινές ώρες στο Αμπελόφυτο του δήμου Πύλου τρεις άγνωστοι με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους μπήκαν στο σπίτι που διαμένουν ένας 90χρονος κι ένας 79χρονος και αφού τους χτύπησαν, τους λήστεψαν, παίρνοντάς τους όσα χρήματα βρήκαν να έχουν στο σπίτι κι εξαφανίστηκαν. Οι αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν και πήγαν στο σπίτι των δύο ηλικιωμένων βρήκαν και κατάσχεσαν ένα διαρρηκτικό εργαλείο που άφησαν πίσω τους οι τρεις ληστές, οι οποίοι αναζητούνται.

Στην δεύτερη περίπτωση, τα ξημερώματα σήμερα στην Χώρα Τριφυλίας, τρεις άγνωστοι, αφού μπήκαν στο σπίτι μιας 92χρονης με την απειλή βίας τη λήστεψαν, αφαιρώντας της όσα χρήματα είχε στο σπίτι της και ένα κόσμημα και στη συνέχεια διέφυγαν και αναζητούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση