GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στρατούλης: Γράφουμε στα παλαιότερα των υποδημάτων μας παρεμβάσεις όπως του Σουλτς - ΒΙΝΤΕΟ

"Να αποδοκιμαστούν οι ωμές παρεμβάσεις στην εσωτερική πολιτική της χώρας, είτε του κ. Σόιμπλε, είτε του κ. Σουλτς, είτε οποιουδήποτε πα...

Στρατούλης: Γράφουμε στα παλαιότερα των υποδημάτων μας παρεμβάσεις όπως του Σουλτς - ΒΙΝΤΕΟ

"Να αποδοκιμαστούν οι ωμές παρεμβάσεις στην εσωτερική πολιτική της χώρας, είτε του κ. Σόιμπλε, είτε του κ. Σουλτς, είτε οποιουδήποτε παράγοντα της Γερμανίας ή της ευρωζώνης" είπε ο Δημήτρης Στρατούλης στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου "στον ενικό".

"Ο κ. Σόιμπλε και ο κ. Σουλτς πρέπει επιτέλους να καταλάβουν ότι η χώρα μας δεν είναι προτεκτοράτο. Ότι η χώρα μας δεν είναι μπανανία. Ότι στην πατρίδα μας υπάρχει εθνική και λαϊκή κυριαρχία. Ότι ο ελληνικός λαός ψήφισε, ψήφισε συγκεκριμένο πρόγραμμα και συγκεκριμένη κυβέρνηση να το υπηρετήσει και ότι οφείλουν και αυτοί να σεβαστούν τη λαϊκή εντολή" πρόσθεσε ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Χαρακτήρισε απαράδεκτη την παρέμβαση του Μάρτιν Σούλτς και συνέχισε τονίζοντας: 

"Σε δημοκρατία που ψηφίζουν οι πολίτες και στην ελληνική δημοκρατία τέτοιες παρεμβάσεις είναι πλήρως αποδοκιμαστέες και δεν τις παίρνουμε και υπόψιν. Τις γράφουμε στα παλαιότερα των πολιτικών υποδημάτων μας. Το λέω για να μην το ξανακάνουν".

Δείτε το βίντεο του STAR

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση