GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΔ: Στα χαρακώματα οι "δελφίνοι" για τη συνεδρίαση της ΚΟ

Με το δάχτυλο στη σκανδάλη βρίσκονται οι "δελφίνοι" αλλά και γαλάζια στελέχη στη ΝΔ εν όψει και της κρίσιμης συνεδρίασης της ...

ΝΔ: Στα χαρακώματα οι

Με το δάχτυλο στη σκανδάλη βρίσκονται οι "δελφίνοι" αλλά και γαλάζια στελέχη στη ΝΔ εν όψει και της κρίσιμης συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας αύριο Πέμπτη.

Στο εσωτερικό της "γαλάζιας" παράταξης παρατηρείται έντονη κινητικότητα ενώ οι συζητήσεις και οι επαφές στο παρασκήνιο μεταξύ στελεχών δίνουν και παίρνουν. Όλα δείχνουν ότι στην αυριανή συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ αναμένεται να ασκηθεί σκληρή κριτική στον πρόεδρο του κόμματος, Αντώνη Σαμαρά για τα αίτια της ήττας της 25ης Ιανουαρίου, ενώ θα τεθεί και θέμα ηγεσίας.

Ομάδα βουλευτών, ετοιμάζεται μάλιστα να καταθέσει και σχετικό έγγραφο προτάσεων για ανάγκη στροφής της ΝΔ προς το κέντρο.

Από την πλευρά του ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, έχει προχωρήσει ήδη σε κινήσεις προκειμένου να περάσει το "σκόπελο" της Πέμπτης. Σύμφωνα με αυτές ο πρώην πρωθυπουργός φέρεται διατεθειμένος να προτείνει αντί για συνέδριο της διεξαγωγή έκτακτης εθνικής συνδιάσκεψης, καθώς επίσης και να ανοίξει μία ιδεολογική συζήτηση για το μέλλον της "γαλάζιας" παράταξης.

Μάλιστα δεν αποκλείεται ο πρόεδρος της ΝΔ να θυσιάσει και δύο από τους στενούς του συνεργάτες, ενώ προσανατολίζεται στην αναδιοργάνωση του κομματικού μηχανισμού, την ανανέωση του στελεχιακού δυναμικού και την ενεργοποίηση νέων προσώπων.

Την ίδια ώρα οι συζητήσεις και οι επαφές μεταξύ γαλάζιων στελεχών συνεχίζονται. Είναι χαρακτηριστικό στο γραφείο του Κώστα Καραμανλή παρατηρείται έντονη κινητικότητα. Βουλευτές αλλά και στελέχη επισκέπτονται τον πρώην πρωθυπουργό και ζητούν την γνώμη του με τον ίδιο να συνιστά ψυχραιμία προς όλες τις πλευρές.

Συναντήσεις όμως πραγματοποιεί και ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς. Είναι χαρακτηριστικό ότι συναντήθηκε με τον τον πρώην Πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη με τον οποίο είχαν εκτενή συζήτηση για τις τελευταίες εξελίξεις, αλλά και για την εσωκομματική κατάσταση που δημιουργήθηκε στο κόμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση