GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μειωμένη ποινή σε Βρετανό για το θάνατο της συντρόφου του στα Μάλια

Σε ποινή φυλάκισης τριών ετών με αναστολή, μειωμένη από την πρωτόδικη απόφαση κατά 5 έτη, καταδικάσθηκε σήμερα από το Μικτό Ορκωτό Εφετ...

Μειωμένη ποινή σε Βρετανό για το θάνατο της συντρόφου του στα Μάλια

Σε ποινή φυλάκισης τριών ετών με αναστολή, μειωμένη από την πρωτόδικη απόφαση κατά 5 έτη, καταδικάσθηκε σήμερα από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης ένας 27χρόνος Βρετανός που τον Μάιο του 2010 προκάλεσε στην 21χρονη σύντροφό του θανατηφόρα σωματική βλάβη στα Μάλια.

Ο Βρετανός, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, στις 12 Μαΐου 2010 διαπληκτίστηκε με τη φίλη του και την χτύπησε στην κοιλιά. Μετά από 4 ημέρες και αφού οι πόνοι της είχαν ενταθεί, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου όμως μετά από μια μέρα υπέκυψε από ολική περιτονίτιδα.

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο, για την πράξη της θανατηφόρας σωματικής βλάβης, αναγνωρίζοντας του ωστόσο , το ελαφρυντικό του προτέρου εντίμου βίου και μείωσε την ποινή που του είχε επιβληθεί πρωτόδικα από τα 8 χρόνια, στα 3, με τριετή αναστολή. Ο 27χρονος επανέλαβε στο δικαστήριο ότι δεν την χτύπησε αλλά ότι η ίδια έπεσε και τραυματίσθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση