GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βενιζέλος: Οι Ευρωπαίοι εταίροι... “δουλεύουν” την κυβέρνηση!

“Χάνουμε πολύτιμο εθνικό χρόνο και τρώμε, δυστυχώς, τις σάρκες της ελληνικής πραγματικής οικονομίας”, σχολίασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευ...

Βενιζέλος: Οι Ευρωπαίοι εταίροι... “δουλεύουν” την κυβέρνηση!

“Χάνουμε πολύτιμο εθνικό χρόνο και τρώμε, δυστυχώς, τις σάρκες της ελληνικής πραγματικής οικονομίας”, σχολίασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, αναφερόμενος στις εξελίξεις του Eurogroup.

“Δεν προσφέρουμε καμιά βοήθεια στους μικρομεσαίους, που έχουν ανάγκη, στους απλούς ανθρώπους που προσβλέπουν στο Κράτος. Από εκεί που θα εμφανιζόταν μια κυβέρνηση ως απειλή για την Ευρώπη με ισχυρά διαπραγματευτικά όπλα, εμφανίζεται αυτή τη στιγμή να είναι αντικείμενο "δουλέματος" από τους Ευρωπαίους και διεθνείς εταίρους”, πρόσθεσε ο κ. Βενιζέλος, σημειώνοντας: “Δε γίνεται έτσι η διαπραγμάτευση”.

“Ας επανέλθουν στο σημείο, στο οποίο βρισκόμασταν πριν από τις εκλογές το ταχύτερο δυνατό και ας μπούμε επιτέλους σε μια συζήτηση επί της ουσίας, όπως την είχαμε προετοιμάσει”, κατέληξε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

1 σχόλιο

  1. Έφτασες αργά σου πήρε άλλος τη θέση
    έφτασες αργά σε `βγάλαν απ’ τη μέση.

    Δε σου φταίει κανείς, επέρασε ο καιρός σου
    δεν σου φταίει κανείς, λάθος ήτανε δικό σου.

    Άργησες πολύ και το `χασες το τρένο
    άργησες πολύ δε σε περιμένω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση