GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυστηρό μήνυμα Μοσκοβισί στην Αθήνα

Η επίτευξη μιας πολιτικής συμφωνίας στη Σύνοδο Κορυφής αυτής της εβδομάδας θα εξαρτηθεί από το αν η κυβέρνηση της Ελλάδας θα δεσμευθεί στην ...

Αυστηρό μήνυμα Μοσκοβισί στην Αθήνα

Η επίτευξη μιας πολιτικής συμφωνίας στη Σύνοδο Κορυφής αυτής της εβδομάδας θα εξαρτηθεί από το αν η κυβέρνηση της Ελλάδας θα δεσμευθεί στην υλοποίηση μεταρρυθμίσεων, δήλωσε ο Ευρωπαίος επίτροπος αρμόδιος για τις Οικονομικές και δημοσιονομικές υποθέσεις, Πιερ Μοσκοβισί, στέλνοντας έτσι αυστηρό μήνυμα στην Αθήνα.

“Νομίζω ότι η επίτευξη συμφωνίας οποιουδήποτε είδους... εξαρτάται από το εάν γίνουν ισχυρές δεσμεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης... δεσμεύσεις για μεταρρυθμίσεις, δεσμεύσεις ότι θα κάνει αυτό που περιέχεται στη συμφωνία που υπογράψαμε την 20ή Φεβρουαρίου”, είπε ο Μοσκοβισί κατά την διάρκεια μιας εκδήλωσης στο Βερολίνο.

“Φυσικά θα ήθελα να γίνουν πράγματα, είμαι υπέρ μιας πολιτικής συμφωνίας με την Ελλάδα, αλλά έναντι όρων, οι οποίοι ακόμη δεν έχουν εκπληρωθεί”, πρόσθεσε ο επίτροπος Μοσκοβισί.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση