GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φραντζεσκάκης: Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά

«Τρεις παράγοντες επιδρούν για να γίνει ένα τέτοιο δυστύχημα» δήλωσε στο κεντρικό δελτίο του STAR ο Πρόεδρος Συνδέσμου Αντιπροσώπων Αεροπορι...

Φραντζεσκάκης: Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά

«Τρεις παράγοντες επιδρούν για να γίνει ένα τέτοιο δυστύχημα» δήλωσε στο κεντρικό δελτίο του STAR ο Πρόεδρος Συνδέσμου Αντιπροσώπων Αεροπορικών Εταιρειών, Ντίνος Φραντζεσκάκης, για την αεροπορική τραγωδία στις γαλλικές Άλπεις.

«Είναι ο ανθρώπινος παράγων, είναι οι καιρικές συνθήκες και είναι η αστοχία υλικού», τόνισε αρχικά ο κ. Νίκος Φραντζεσκάκης.

«Λέγεται ότι τα πάνω από μία εικοσαετία τα αεροπλάνα αρχίζουν και «γερνάνε». Βέβαια με μία πολύ καλή συντήρηση, πρόσθεσε ο κ. Φραντζεσκάκης, αντικαθίστανται όλα τα ανταλλακτικά, παρόλα αυτά η ηλικία του αεροπλάνου παίζει κάποιο ρόλο».

Στη συνέχεια ο κ. Φραντζεσκάκης δεν απέκλεισε κανέναν παράγοντα για το τι συνέβη στην μοιραία πτήση, μιλώντας ακόμα και για πιθανή ανθρώπινη παρέμβαση, όπως αυτή της τρομοκρατικής ενέργειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση