GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξοργίστηκαν οι ύαινες Γερμανοί και οι άλλοι ‘δανειστές’‏

Από τον Διονύση Σταμάτη. Εξοργίστηκαν οι ύαινες Γερμανοί και οι άλλοι ‘δανειστές’ με τη κυβέρνηση μας για το σχέδιο αντιμετώπισης της ανθ...

Από τον Διονύση Σταμάτη.

Εξοργίστηκαν οι ύαινες Γερμανοί και οι άλλοι ‘δανειστές’ με τη κυβέρνηση μας για το σχέδιο αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης που μαστίζει τη χώρα μας. Το θεωρούν μονομερή ενέργεια και κάτι τέτοια αυτοί δε τα σηκώνουν. Οι Σαμαρο-Βενιζέλοι τους ζητούσαν άδεια ακόμη και για να παν στη τουαλέτα όπως οι μαθητές στη τάξη και τώρα ακόμη και για ζητήματα επιβίωσης αντιδρούν ως ιδιοκτήτες και αφεντικά κατεχόμενης χώρας. Είναι λυπηρό για αυτούς τους ‘πολιτισμένους’ ευρωπαίους να χρησιμοποιούν αμέσως τη γλώσσα τους ως μυγοσκοτώστρα σε αδύναμο εταίρο που οι ίδιοι ( με συναίνεση ελληνικών πολιτικών ανδρείκελων) τον κατάντησαν. Δε θέλουμε τέτοια Ευρώπη, μας αξίζει κάτι καλύτερο…

2 σχόλια

  1. Οι δικοί μας ύαινες (μερικά Μ.Μ.Ε και μερικοί δημοσιογράφοι ολιγαρχιών ) δείτε πως έχουν λυσσάξει ....Νομίζουν ότι αν θα πέσει η κυβέρνηση θα τρέξει ο κόσμος να ψηφίσει τον ΣΑΜΑΡΑΒΕΝΥΖΕΛΟ...

    Τους έδιναν χρήματα από το ΕΣΠΑ για να διαφημίζουν ελληνικές τράπεζες !!! ΤΙ διαφήμιζαν οι απατεώνες καναλαρχες !!!ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙ...το σαξες στόρι του κ.Σαμαροβενυζελου...διαφήμιζαν την ΔΕΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ..ΤΙ ΔΙΑΦΉΜΙΖΑΝ!!!

    Συριζεοι πάρτε του γρήγορα τα κεφάλια ...ταραξετους στην νομιμότητα..ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ..ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ κύριε Μπογδανο, Μπαλλη και sia...ΑΝΤΕ φιλελεδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας είμαστε λογικοί. Η πολιτική που ασκεί ο εκάστοτε Υπουργός Οικονομικών, είναι η πολιτική που επιλέγει να ασκήσει η εκάστοτε νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση της Ελλάδας. Κανείς δεν αυτοσχεδιάζει ανεξέλεγκτα, κανένας δεν αυθαιρετεί, ούτε κι εκφράζει αποκλειστικά τις προσωπικές του απόψεις.

    Η άποψή μου είναι ότι ο κ. Γιάνης Βαρουφάκης, είναι ό,τι καλύτερο έτυχε στον Ελληνικό λαό, όσον αφορά τη θέση του ΥΠΟΙΚ της χώρας.

    Μία νοερή σύγκριση με τους προηγούμενους ''συναδέλφους'' του που είχαν αναλάβει να …υπερασπιστούν τα συμφέροντά μας στο παρελθόν, αρκεί για να καταδείξει τη σαφέστατη διανοητική και γνωσιακή του υπεροχή, καθώς και το αδιαμφισβήτητα ιδιαίτερο ταλέντο του τόσο στο χειρισμό του λόγου όσο και στην παράθεση των επιχειρημάτων.

    Όλα αυτά τα σπάνια και πολύτιμα στοιχεία που συνθέτουν την προσωπικότητά του, τον καθιστούν ''επικίνδυνο αντίπαλο'' για τους κοντόφθαλμους, ιδιοτελείς Γερμανούς λογιστές και τα άβουλα πιόνια τους, μιας και η πολιτική αντιπαράθεση καθόλου δεν τους συμφέρει.

    Προτιμούν την στεγνή αντιπαράθεση των αριθμών, που τους επιτρέπει να αφανίζουν ανθρώπινες ζωές, στο όνομα της τοκογλυφικής αριθμητικής.

    Έτσι, πασχίζουν άδικα πληρώνοντας δημοσιεύματα και κάνοντας συνεχείς νευρωτικές δηλώσεις , ν΄ αποδομήσουν τον ...αλλόκοτο εχθρό που λειτουργεί αντισυμβατικά και δεν διστάζει να αποκαλύψει δημοσίως τον ύποπτο ρόλο των γραβατωμένων υπηρετών της Ευρωπαϊκής οικονομικής ελίτ, που δρούν εις βάρος των λαών που τάχα εκπροσωπούν.

    Oι Έλληνες και ο Βόλφανγκ Σόϊμπλε, δε γίνεται να …εξυπηρετούνται, ούτε να είναι ευχαριστημένοι ταυτοχρόνως, από τη δράση και τις τακτικές του ίδιου ανθρώπου.

    Δε φταίει ο κ. Βαρουφάκης που δεν είναι …συμπαθής. Φταίει που ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

    Αυτή η ώρα ήρθε λοιπόν. Να δούμε την αλήθεια. Δεν είναι ούτε φίλοι μας, ούτε και θέλουν το καλό μας.

    Είναι δεσμώτες που σε αγαστή συνεργασία με εκλεγμένους ντόπιους και υπερπρόθυμους κολαούζους, φρόντισαν να μας εγκλωβίσουν και να μας εκβιάζουν σήμερα αισχρά.

    Όταν η θηλιά στο λαιμό σου δεν λύνεται, πρέπει να κόβεται προτού σε πνίξει; Αυτό είναι το μόνο ερώτημα που πρέπει να απαντήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση