GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπό δρακόντεια μέτρα η δίκη του Αιγύπτιου για κακοποίηση από εργοδότη

Υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας λόγω συγκέντρωσης μελών αντιρατσιστικών οργανώσεων, συνεχίζεται στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πειραιά...

Υπό δρακόντεια μέτρα η δίκη του Αιγύπτιου για κακοποίηση από εργοδότη
Υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας λόγω συγκέντρωσης μελών αντιρατσιστικών οργανώσεων, συνεχίζεται στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πειραιά, η εκδίκαση της υπόθεσης του Αιγύπτιου εργάτη Ουαλίντ Ταλέμπ, που είχε καταγγείλει ότι το καλοκαίρι του 2012 βασανίστηκε και κακοποιήθηκε από τον εργοδότη του φούρναρη και τον γιο του, καθώς και από άλλα δύο άτομα.
Κατά τη διάρκεια της δίκης, υπήρξαν μικροεντάσεις, καθώς οι κατηγορούμενοι και οι συνήγοροί τους δέχονταν τις αποδοκιμασίες του ακροατηρίου. Σήμερα, συνεχίζει την κατάθεσή του ο Ουαλίντ Ταλέμπ.
Ο Αιγύπτιος εργάτης στην κατάθεσή του επανέλαβε ότι ο εργοδότης του δεν του συμπεριφερόταν ποτέ καλά και ότι δεν μπορεί μέχρι σήμερα να προσδιορίσει τον χρόνο που βασανίστηκε.
Σημειώνεται ότι οι κατηγορίες που βαρύνουν τους κατηγορούμενους είναι αρπαγή, ληστεία, απρόκλητη σωματική βλάβη και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Ο Ουαλίντ Ταλέμπ στις 10/03 που ξεκίνησε η δίκη, υποστήριξε μιλώντας στους δημοσιογράφους, ότι εξαιτίας του ξυλοδαρμού του, αντιμετωπίζει και τώρα, τρία χρόνια μετά, σοβαρά προβλήματα υγείας με τα μάτια και το αριστερό του πόδι, ενώ παρακολουθείται και από ψυχολόγους- ψυχιάτρους, καθώς βρίσκεται μονίμως σε καθεστώς τρόμου. Δεν βγαίνει από το σπίτι και φοβάται ακόμα και για τη ζωή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση