GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σήμερα η δίκη των συλληφθέντων που επιτέθηκαν στο γιατρό

Σήμερα πρόκειται να δικαστούν στο Αυτόφωρο Χανίων οι τρεις άνδρες, που συνελήφθησαν για την επίθεση σε βάρος του γιατρού στα Χανιά, ο οποίος...

Σήμερα η δίκη των συλληφθέντων που επιτέθηκαν στο γιατρό

Σήμερα πρόκειται να δικαστούν στο Αυτόφωρο Χανίων οι τρεις άνδρες, που συνελήφθησαν για την επίθεση σε βάρος του γιατρού στα Χανιά, ο οποίος επενέβη, υπερασπιζόμενος ομάδα μεταναστών.

Οι τρεις άνδρες μετά τη σύλληψή τους πέρασαν την περασμένη Παρασκευή το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Χανίων, ωστόσο η δίκη αναβλήθηκε για σήμερα.

Υπενθυμίζεται ότι οι φερόμενοι ως δράστες της επίθεσης εναντίον του γιατρού, είχαν στήσει καρτέρι στο γιατρό στην περιοχή της Σπλάντζιας και του επιτέθηκαν χτυπώντας τον, επειδή νωρίτερα είχε υπερασπιστεί τους προπηλακιζόμενους μετανάστες.

Εν τω μεταξύ, όπως και την περασμένη Παρασκευή, πλήθος κόσμου αναμένεται να συγκεντρωθεί στις 12 το μεσημέρι στα δικαστήρια Χανίων, στο πλαίσιο κινητοποίησης που διοργανώνουν φορείς και συλλογικότητες στα Χανιά ενάντια στη βία και το ρατσισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση