GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μονόδρομος η νίκη για την Εθνική κόντρα στη... διψασμένη Ουγγαρία

Με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα της δώσει ελπίδες πρόκρισης, μετά το καταστροφικό ξεκίνημα στα προκριματικά του Euro 2016, η εθνική μα...

Μονόδρομος η νίκη για την Εθνική κόντρα στη... διψασμένη Ουγγαρία

Με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα της δώσει ελπίδες πρόκρισης, μετά το καταστροφικό ξεκίνημα στα προκριματικά του Euro 2016, η εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου αντιμετωπίζει στις 21:45 την Ουγγαρία στη Βουδαπέστη.

Μετά από τρεις αγώνες, η Εθνική μας βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου της με 1 βαθμό, ενώ αποκορύφωμα της πολύ κακής μέχρι στιγμής πορείας της ήταν η ταπεινωτική ήττα με 0-1 από τις Νήσους Φερόε στο Καραϊσκάκη, η οποία οδήγησε και στην απομάκρυνση του Κλαούντιο Ρανιέρι από τον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Με νέο προπονητή στον πάγκο τον παλιό μας γνώριμο Σέρχιο Μαρκαριάν, η Εθνική ελπίζει σε ένα restart, γνωρίζοντας πως πλέον η υπόθεση “πρόκριση” έχει γίνει αρκετά δύσκολη και η νίκη κόντρα στην Ουγγαρία είναι μονόδρομος για την κατάκτηση έστω της τρίτης θέσης, που οδηγεί στα μπαράζ.

Οι Μαγυάροι διαθέτουν ένα αξιόμαχο σύνολο, χωρίς βέβαια να αποτελούν φόβητρο, και σίγουρα είναι μία ομάδα στα μέτρα της Ελλάδας, η οποία όμως “διψά” για διακρίσεις, καθώς η τελευταία φορά που η Ουγγαρία εμφανίστηκε σε μεγάλη διοργάνωση (με εξαίρεση τους Ολυμπιακούς της Ατλάντα το 1996) ήταν στο Μουντιάλ του 1986.

Όσο για το πώς θα παραταχθεί η εθνική μας ομάδα, φαίνεται πως ο Σέρχιο Μαρκαριάν προσανατολίζεται σε ένα 4-3-3 με τον Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια, κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Παπασταθόπουλο και Μανωλά, πλάγια μπακ τους Σταφυλίδη και Τοροσίδη, στο κέντρο τους Κυριάκο Παπαδόπουλο (ή Παναγιώτη Ταχτσίδη), Σάμαρη και Κονέ και στην επίθεση τους Φετφατζίδη, Χριστοδουλόπουλο και Αθανασιάδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση