GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί κλαίνε οι νέες μαμάδες;

Όταν φεύγατε από το μαιευτήριο ως μαμά για πρώτη φορά πρώτη φορά ενδεχομένως δεν ξέρατε ότι πέρα από την χαρά - πιθανότατα και λίγο πόν...

Γιατί κλαίνε οι νέες μαμάδες; Όταν φεύγατε από το μαιευτήριο ως μαμά για πρώτη φορά πρώτη φορά ενδεχομένως δεν ξέρατε ότι πέρα από την χαρά - πιθανότατα και λίγο πόνο από τον τοκετό – θα βρισκόσασταν αντιμέτωπη με ένα σωρό ακόμη πρωτόγνωρα συναισθήματα.
Πείτε το ευαισθησία, πείτε το ορμόνες, εμείς το μόνο που μπορούμε να σας υποσχεθούμε είναι ότι η περίοδος μετά την εγκυμοσύνη θα είναι μια εμπειρία πλήρης συναισθημάτων. Σας συμβουλεύουμε λοιπόν να διατηρήσετε το χιούμορ σας.
Δείτε 10 ξεκαρδιστικά πράγματα που μπορούν να κάνουν μια μαμά να κλάψει κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους της μητρότητας.


Επειδή είδε μια συγκινητική διαφήμιση στην τηλεόραση ή μια κοινωνική εκπομπή ή τις ειδήσεις.


Επειδή βλέπει τις φωτογραφίες που αναρτούν οι φίλες της στο Facebook και το Instagram και συνειδητοποιεί ότι περνούν καλά και χωρίς εκείνη. 


Επειδή δεν της κουμπώνει ακόμη το αγαπημένο της τζιν. Υπομονή!


Επειδή πρέπει να πληρώσει για πρώτη φορά μία babysitter. 


Όταν θα έρθει η ώρα να επιστρέψει στην δουλειά. 


Όταν το μωρό θα «σκάσει» το πρώτο του χαμόγελο και μετά θα πει την πρώτη του λεξούλα και μετά θα κάνει τα πρώτα του βηματάκια.


Την πρώτη φορά που θα έχει διαρροή γάλακτος!


Όταν τελειώσει η άδεια μητρότητας.


Την πρώτη φορά που θα σας κρίνει κάποιος ξένος για τις γονικές σας δεξιότητες.  


Την πρώτη φορά που θα σας κρίνει κάποιος από την οικογένειά σας ως μαμά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση