GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μητσοτάκης κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τα λεφτά

Ανήσυχος για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τη ρευστότητα στη χώρα εμφανίστηκε ο πρώην υπουργός της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης ο ο...

Ο Μητσοτάκης κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τα λεφτά

Ανήσυχος για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τη ρευστότητα στη χώρα εμφανίστηκε ο πρώην υπουργός της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος προειδοποίησε ότι "τα λεφτά τελειώνουν έως το Πάσχα".

Παράλληλα, ο κ. Μητσοτάκης απηύθυνε έκκληση στην κυβέρνηση να στείλει άμεσα τη λίστα με τις μεταρρυθμίσεις για να βγει η χώρα από τη δημοσιονομική ασφυξία.

Αναφερόμενος στην παράταση της δανειακής σύμβασης, ο κ. Μητσοτάκης ισχυρίστηκε ότι η κυβέρνηση δεν την φέρνει στη Βουλή διότι "φοβάται μήπως αποκαλυφθεί τι περιέχει η σύμβαση για τυχόν απώλειες στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ".

"Εμείς, πάντως, θα την ψηφίζαμε" τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Σε απάντηση των όσων είπε ο κ. Μητσοτάκης, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης, που βρισκόταν επίσης στο στούντιο του MEGA υπογράμμισε ότι δεν κινδυνεύουν μισθοί και συντάξεις και ότι δεν τίθεται θέμα πιστωτικού γεγονότος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση