GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τελεσίγραφο για τις μεταρρυθμίσεις

Νέα προθεσμία μέχρι και την Δευτέρα πήρε η Ελλάδα προκειμένου να παρουσιάσει την πρότασή της για την συμφωνία γέφυρα με την οποία θέλει να...

Τελεσίγραφο για τις μεταρρυθμίσεις
Νέα προθεσμία μέχρι και την Δευτέρα πήρε η Ελλάδα προκειμένου να παρουσιάσει την πρότασή της για την συμφωνία γέφυρα με την οποία θέλει να αντικαταστήσει το μνημόνιο.
Η τηλεδιάσκεψη του EuroWorkingGroup ολοκληρώθηκε χωρίς κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα αφού η ελληνική πλευρά προσήλθε χωρίς να μπορεί να παρουσιάσει κάτι συγκεκριμένο για την επόμενη περίοδο.
Η καθυστέρηση οφείλεται σε μεγάλο μέρος και στον έντονο ενδοκυβερνητικό διάλογο που αναπτύσσεται τόσο για το είδος όσο και για μέγεθος των μέτρων.
Το Μέγαρο Μαξίμου ξεκαθάριζε χθες ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση η ελληνική πρόταση να περιέχει υφεσιακά μέτρα.
Με άλλα λόγια νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις και νέα φορολογικά μέτρα που θα πλήττουν χαμηλά και μεσαία εισοδήματα.
Την ίδια ώρα η αρμόδια αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών, Νάντια Βαλαβάνη, άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αυξηθεί το καθεστώς του ΦΠΑ σε κάποια τουριστικά νησιά.
Διαβάστε τη συνέχεια στο enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση