GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βενιζέλος, ο μόνος που μπορεί να αρθρώσει πλέον δομημένο πολιτικό λόγο...

Antonis-Marios Papagiotis O Evaggelos Venizelos μου είναι αντιπαθής. Πιστεύω κάθε παραπολιτική ιστορία που έχω ακούσει και τον αφορά. ...

Antonis-Marios Papagiotis

O Evaggelos Venizelos μου είναι αντιπαθής. Πιστεύω κάθε παραπολιτική ιστορία που έχω ακούσει και τον αφορά. ΠΑΣΟΚ δεν ψήφισα ποτέ.
Οφείλω να καταθέσω, όμως, ότι συγκριτικά με τους λοιπούς αρχηγούς (και συνακόλουθα, τη συντριπτική πλειοψηφία των εκλεγμένων αντιπροσώπων μας) πιστεύω πως είναι ο μόνος που μπορεί να αρθρώσει δομημένο πολιτικό λόγο, στοχευμένο στην ουσία, αλλά και στις αδυναμίες των αντιπάλων του, με επιχειρήματα (κι όχι τσιτάτα).
Μετά και την -σχεδόν- εξαΰλωση του ‪#‎pasok‬, οι ομιλίες του έχουν πλέον μια ισονομία στον καταμερισμό ευθυνών, μια ισορροπημένη δόση ειρωνείας και ταπεινοφροσύνης που είναι αναγκαία για το ακροατήριο εντός και εκτός Βουλη Των Ελληνων, μια αφαιρετικότητα στον πλεονασμό και μια ζητούμενη από τον λαϊκισμό απαγκίστρωση.
Επιβεβαιώνει, έτσι, τον κανόνα που θέλει έναν πολιτικό να μιλά ορθά, όταν βρίσκεται στη δύση του...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση