ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Αποφυλακίζονται οι Ν. Μιχαλολιάκος και Χρ. Παππάς της Χρυσής Αυγής

Share it:
Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους δεν αποκλείεται να είναι σε λίγο καιρό ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νικ. Μιχαλολιάκος και ο βουλευτής Χρ. Παππάς, κατηγορούμενοι για την εγκληματική οργάνωση.
Οι εισαγγελείς Εφετών κ.κ. Προβατάρης και Ασπρογέρακας προτείνουν στην εισήγησή τους στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο της αντικατάστασης της προφυλάκισης των δύο χρυσαυγιτών βουλευτών, ενόψει της λήξης της 18μηνης κράτησής τους, που αποτελεί το ανώτατο χρόνο προφυλάκισης κατηγορουμένου.
Συγκεκριμένα, ο κ. Προβατάρης ζητεί για τον Νικ. Μιχαλολιάκο την καταβολή χρηματικής εγγύησης, ύψους 125.000 ευρώ, και τη διατήρηση των όρων του παραπεμπτικού βουλεύματος για την Χρυσή Αυγή, που προέβλεπε κατ' οίκον κράτηση. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε βάρος του Νικ. Μιχαλολιάκου από την ανάκριση έχουν οριστεί εκτός της προφυλάκισης και άλλοι όροι, για πράξεις που του αποδόθηκαν μετά την άσκηση ποινικής δίωξης.
Αντίστοιχα, για τον "υπαρχηγό" της οργάνωσης, Χρ. Παππά, προτείνεται η αντικατάσταση της προφυλάκισής του με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της παράδοσης διαβατηρίου, της απαγόρευσης μετακίνησης εκτός του Νομού Αττικής, της απαγόρευσης μετακίνησης με πλωτά ή εναέρια μέσα, της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα 3 φορές τον μήνα και της διανυκτέρευση στην οικία του.
Πλέον, το λόγο έχει το Συμβούλιο Εφετών το οποίο και θα αποφανθεί, για το αν θα γίνουν δεκτές ή όχι οι προτάσεις των δύο εισαγγελικών λειτουργών ως προς τους περιοριστικούς όρους.
Ανάλογη πρόταση αναμένεται το επόμενο διάστημα και για το συγκατηγοροούμενό τους βουλευτή, Ιω. Λαγό, η προσωρινή κράτηση του οποίου επίσης λήγει.
Share it:
Reactions:

Πολιτικά

Πρώτη Σελίδα

Χρυσή Αυγή

Hotnews

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση