GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στέφανος Κορκολής: Το τσιγάρο μου προκάλεσε καρκίνο

Ο Στέφανος Κορκολής μίλησε, στη Χριστίνα Πολίτη και στην εκπομπή «MEGA με ΜΙΑ», για την συμμετοχή του στο «Just The Two Of Us», τα παιδ...

Στέφανος Κορκολής: Το τσιγάρο μου προκάλεσε καρκίνο Ο Στέφανος Κορκολής μίλησε, στη Χριστίνα Πολίτη και στην εκπομπή «MEGA με ΜΙΑ», για την συμμετοχή του στο «Just The Two Of Us», τα παιδικά του χρόνια, για το bullying που δέχτηκε αλλά και για την περιπέτεια της υγείας του.

«Ο πατέρας μου με πήγε πρώτη φορά σινεμά, τεσσάρων ετών, και όταν επέστρεψα σπίτι κάθισα στο πιάνο και άρχισα να παίζω. Ακούγεται περίεργο, αλλά έτσι έγινε!» θυμήθηκε ο μουσικοσυνθέτης, σχετικά με την πρώτη του επαφή με τη μουσική.

«Γεννιούνται ταλέντα συνέχεια, αλλά πρέπει να συνωμοτεί λίγο και το σύμπαν. Μεγάλωσα σε ένα σπίτι που οι γονείς μου άκουγαν σωστή μουσική και στο σπίτι υπήρχε πιάνο. Φανταστείτε ένα παιδί να γεννηθεί με ένα τεράστιο ταλέντο και να είναι γιος ενός βοσκού και να πρέπει να βγάλει το ταλέντο του σε μια φλογέρα. Είναι πάρα πολλά που παίζουν. Όπως και η συμπεριφορά των γονιών απέναντι σε ένα παιδί. Οι γονείς μου δεν μου στέρησαν ούτε το να παίξω στο δρόμο, ούτε να τσακωθώ με τους φίλους μου... Γυρνούσα με ματωμένα γόνατα. Έπαιζα, έβριζα, ήμουν ένα φυσιολογικό παιδί της ηλικίας μου και αυτό είναι ένα γεγονός που με κάνει να αγαπάω τη μουσική. Θα μπορούσα να τη μισήσω αν με έβαζαν σε ένα στενό ακαδημαϊκό περιβάλλον. Κατευθείαν θα είχα φύγει».

Μιλώντας για την προσωπική του ζωή, όταν ρωτήθηκε αν κάνει σχέδια γάμου και οικογένειας, δήλωσε:

«Δεν είναι κάτι που προγραμματίζεις αυτό. Η μουσική με έχει απορροφήσει σε απίστευτο βαθμό, αλλά από την άλλη το να δημιουργήσεις μια οικογένεια είναι τεράστια ευθύνη. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες. Πρώτα από όλα, ο παράγων να βρεθεί η σωστή μάνα, αλλά και εγώ να έχω τον χρόνο να βλέπω το παιδί μου. Αν είναι γραφτό να γίνει, θα γίνει».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας του:

«Δεν έχω καμία απολύτως σχέση με το τσιγάρο γιατί αυτό με κατέστρεψε, μου προκάλεσε αυτό που έχω, τον καρκίνο. Το τσιγάρο σκοτώνει - σίγουρα και αυτό που αναπνέουμε γύρω μας και το άγχος, αλλά το τσιγάρο είναι δεδομένο ότι δημιουργεί καρκίνο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση