GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνέλαβαν παιδόφιλο στη Θεσσαλονίκη

Μια νέα υπόθεση παιδοφιλίας εξιχνίασαν οι αστυνομικοί του τμήματος προστασίας ανηλίκων της διεύθυνσης ασφάλειας Θεσσαλονίκης στην περιοχή το...

Συνέλαβαν παιδόφιλο στη Θεσσαλονίκη

Μια νέα υπόθεση παιδοφιλίας εξιχνίασαν οι αστυνομικοί του τμήματος προστασίας ανηλίκων της διεύθυνσης ασφάλειας Θεσσαλονίκης στην περιοχή του παλιού σιδηροδρομικού σταθμού.

Ο 58χρονος δράστης συνελήφθη την ώρα που ασελγούσε εις βάρος ενός 11χρονου αγοριού μετά από καταγγελία περαστικών που παρατήρησαν τις ύποπτες κινήσεις του άστεγου παιδόφιλου με τη μητέρα του παιδιού να δηλώνει άγνοια για το περιστατικό.

Εις βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία για παιδοφιλία ενώ εκκρεμούσε βούλευμα του συμβουλίου πλημμελειοδικών Άμφισσας για παραβίαση όρων κράτησης.

Σημειώνεται ότι ο δράστης είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης για υποθέσεις ανθρωποκτονίας με πρόθεση, οπλοφορία, κλοπών, ζωοκλοπής, επικίνδυνης σωματικής βλάβης και οπλοχρησίας. 

Ο 58χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση