GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθη ένας άνδρας για το βιασμό της καλόγριας στην Ινδία

Στη σύλληψη του πρώτου υπόπτου για το βιασμό μιας ηλικιωμένης καλόγριας στη δυτική Βεγγάλη, στην Ινδία, προχώρησε η αστυνομία. Ο ύποπτο...

Συνελήφθη ένας άνδρας για το βιασμό της καλόγριας στην Ινδία

Στη σύλληψη του πρώτου υπόπτου για το βιασμό μιας ηλικιωμένης καλόγριας στη δυτική Βεγγάλη, στην Ινδία, προχώρησε η αστυνομία. Ο ύποπτος συνελήφθη στη Βομβάη και μεταφέρθηκε στην Καλκούτα, την πρωτεύουσα της Δυτικής Βεγγάλης, δήλωσε ο ανώτερος αξιωματούχος της αστυνομίας Ρατζίβ Κουμάρ στην ινδική υπηρεσία του BBC.

Ο ίδιος δήλωσε ότι ο συλληφθείς ονομάζεται Μοχάμεντ Σαλίμ Σιχ.

Η αστυνομία, σύμφωνα με το BBC, είχε θέσει υπό κράτηση κι ανέκρινε αρκετούς υπόπτους, αλλά μέχρι στιγμής δεν είχε προχωρήσει σε σύλληψη.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 14 Μαρτίου και πολλοί κάτοικοι του ινδικού αυτού κρατιδίου βγήκαν στους δρόμους εξοργισμένοι, ζητώντας από τις αρχές να αναλάβουν άμεσα δράση.

Οι δράστες διέρρηξαν το σχολείο που γειτονεύει με το μοναστήρι του Ιησού και της Μαρίας στην πόλη Ραναγκάτ και λεηλάτησαν τον χώρο. Φίμωσαν τον φύλακα και κατόπιν βίασαν την ηλικιωμένη γυναίκα.

Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τα πρόσωπα έξι φερόμενων δραστών και το οπτικό υλικό δόθηκε στη δημοσιότητα από την αστυνομία μαζί με αμοιβή 1.500 δολαρίων για την παροχή πληροφοριών. Δεν έχει γίνει ωστόσο ακόμη γνωστό αν ο συλληφθείς είναι ένα από τα πρόσωπα αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση