GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ουρές στο ΙΚΑ Τούμπας για θεώρηση βιβλιαρίων - ΦΩΤΟ

Πανικός επικρατεί από νωρίς το πρωί στο υποκατάστημα του ΙΚΑ στην Τούμπα, όπου οι ασφαλισμένοι σχηματίζουν ουρές για τη θεώρηση των βιβλιαρί...

Ουρές στο ΙΚΑ Τούμπας για θεώρηση βιβλιαρίων - ΦΩΤΟ

Πανικός επικρατεί από νωρίς το πρωί στο υποκατάστημα του ΙΚΑ στην Τούμπα, όπου οι ασφαλισμένοι σχηματίζουν ουρές για τη θεώρηση των βιβλιαρίων υγείας τους.

ika-toumpas1

Το ΙΚΑ, με ανακοίνωσή του, εξηγεί ότι για τους μακροχρόνια άνεργους δεν είναι απαραίτητη η προσέλευση στα υποκαταστήματα για τη θεώρηση, καθώς αυτή πλέον μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά, ωστόσο πολλοί ασφαλισμένοι δεν διαθέτουν κλειδάριθμο ή σύνδεση internet όμως υπάρχουν και εκείνοι που πηγαίνουν στο μητρώο για να διεκπεραιώσουν άλλες υποθέσεις.

ika-toumpas-kosmos

Μάλιστα, αρκετοί στήθηκαν απ' έξω από το υποκατάστημα από τις 5 - 6 το πρωί για να πάρουν σειρά αφού πήγαν και χθες και δεν πρόλαβαν να εξυπηρετηθούν ενώ τα χαρτάκια προτεραιότητας έχουν τελειώσεις από τις 08:30 π.μ..

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση