GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ φοβάται μην την σκοτώσει ο πρώην σύζυγός της...

Απίστευτο! Η πλειονότητα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ αρνείται να «επιστρέψει» τον έναν από τους δύο αστυνομικούς φρουρούς που ως τώρα δικαιο...

Απίστευτο! Η πλειονότητα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ αρνείται να «επιστρέψει» τον έναν από τους δύο αστυνομικούς φρουρούς που ως τώρα δικαιούνταν.
Ο μόνος που μείωσε κατά 40% τη φρουρά του ήταν ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας.
Οι υπόλοιποι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κάνουν αυτό που λέμε… την πάπια.
Ο αρμόδιος υπουργός Ι. Πανούσης βρίσκεται σε απόγνωση και έφτασε, μαθαίνω, στο σημείο να παρακαλεί και την Πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου αλλά και την κομματική ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να πείσουν τους βουλευτές ώστε να απελευθερώσουν τουλάχιστον τον έναν αστυνομικό που έχουν για να τον αξιοποιήσει σε περιπολίες του δρόμου.
Εκείνο όμως που προκάλεσε την οργή του υπουργού δεν είναι το ότι ακόμη δεν έχει δικαίωμα υπογραφής (δεν του έχουν δώσει αρμοδιότητες και δεν μπορεί να υπογράψει ούτε μία… μετάθεση) αλλά οι δικαιολογίες που εφευρίσκουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για να διατηρήσουν στην υπηρεσία τους (διάβαζε για να τους μεταφέρουν τα ψώνια κ.τ.λ.) και τους δύο αστυνομικούς.
Μία βουλευτής είπε ότι άλλαξε κόμμα και φοβάται την αντίδραση των οπαδών του προηγούμενου κόμματος στο οποίο ανήκε. Ενας άλλος δικαιολογήθηκε, και μάλιστα γραπτώς, ότι χρειάζεται και τους δύο αστυνομικούς, επειδή, κατά τη γνώμη του, αποτελεί στόχο λόγω των συχνών εμφανίσεών του στα τηλεοπτικά κανάλια, και μία τρίτη (ίσως η πιο κραυγαλέα περίπτωση) είπε ότι φοβάται την οργή του πρώην συζύγου της που εγκατέλειψε.
ΠΗΓΗ: Βηματοδότης

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση