GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ευχήθηκαν στο νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας - ΦΩΤΟ

Τις ευχές της πολιτικής, θρησκευτικής και στρατιωτικής ηγεσίας της χώρας δέχτηκε λίγο μετά τις 12 στο Προεδρικό Μέγαρο ο Προκόπης Παυλόπου...

Ευχήθηκαν  στο νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας - ΦΩΤΟ
Τις ευχές της πολιτικής, θρησκευτικής και στρατιωτικής ηγεσίας της χώρας δέχτηκε λίγο μετά τις 12 στο Προεδρικό Μέγαρο ο Προκόπης Παυλόπουλος.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας επισκέφτηκαν ο πρωθυπουργός, η πρόεδρος της Βουλής, ο Αρχιεπισκόπος, ο αρχηγό; της μείζονος αντιπολίτευσης, οι πρώην Προέδροιτης Δημοκρατίας, ο αντιπροέδρος της κυβέρνησης, ο αρχηγός των αναγνωρισμένων από τον Κανονισμό της Βουλής πολιτικών κομμάτων και των κομμάτων που μετέχουν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, πρώην πρωθυπουργοί, πρώην πρόεδροι της Βουλής, υπουργοί, αναπληρωτές υπουργοί και υφυπουργοί, ο Έλληνας επίτροπος στην Ευρωπαϊκή Ένωση, οι αντιπροέδρων της Βουλής, ο Έλληνας αντιπροέδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, βουλευτές και ευρωβουλευτές.
Επίσης τα συγχαρητήριά τους στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας υπέβαλλαν, η ηγεσία των ανωτάτων δικαστηρίων της χώρας, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμυνας, ο πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών, οι αρχηγοί ξένων διπλωματικών αποστολών, η περιφερειάρχης Αττικής, ο δήμαρχος Αθηναίων, τα μέλη της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, οι αρχηγοί ξένων δογμάτων, και ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος. Θα ακολουθήσουν οι αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων Στρατού, Ναυτικού και Αεροπορίας, Ελληνικής Αστυνομίας, Λιμενικού Σώματος, Ελληνικής Ακτοφυλακής και Πυροσβεστικού Σώματος, οι γενικοί γραμματείς της κυβέρνησης, της Βουλής και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, το προεδρείο της Συνόδου των Πρυτάνεων των ΑΕΙ και της Συνόδου των Προέδρων των ΑΕΙ Τεχνολογικού Τομέα, οι πρόεδροι της Ενωσης Περιφερειών Ελλάδος και Κεντρικής Ενωσης Δήμων Ελλάδος και οι πρόεδροι των Ανεξάρτητων Αρχών.
Δείτε τις φωτογραφίες:



















Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση