GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δέχθηκε απειλές ο Ψινάκης

Τις απειλές που δέχθηκε από αγνώστους μετά τις αποκαλύψεις του για τα οικονομικά του δήμου Μαραθώνα αποκάλυψε ο Ηλίας Ψινάκης κάνοντας λόγο ...

Δέχθηκε απειλές ο Ψινάκης

Τις απειλές που δέχθηκε από αγνώστους μετά τις αποκαλύψεις του για τα οικονομικά του δήμου Μαραθώνα αποκάλυψε ο Ηλίας Ψινάκης κάνοντας λόγο ακόμα και για επίθεση με πυροβολισμούς, όπως αναφέρει ο Βηματοδότης.

«Του την είχαν στημένη προεκλογικά, σε μια ερημιά λίγα μέτρα από το σπίτι του: ‘Ήθελαν να με φοβίσουν ή να με φάνε. Και στις δύο περιπτώσεις απέτυχαν’, λέει ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης, περιγράφοντας την επίθεση που δέχθηκε με πυροβόλο όπλο από αγνώστους. Τότε μάλιστα είχε ενημερωθεί και η αστυνομία, αλλά η επίθεση δεν ανακοινώθηκε.

Καταγγέλλει μάλιστα ότι όσο γίνονται γνωστά τα πορίσματα της εισαγγελέως Ελένη Ράικου για ατασθαλίες στον δήμο, τόσο αυξάνονται οι απειλές και οι εκβιασμοί εναντίον του: ‘Υπάρχουν κάτι γκανγκστεράκια που κάνουν όλα αυτά, επειδή τους έκοψα τα προνόμια. Προχθές έκαψαν το Λύκειο Μαραθώνα και κατέστρεψαν το αμφιθέατρο. Δεν θα τους περάσει’, λέει».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση