GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η επερώτηση στη Βουλή για τις Σκουριές από το ΠΟΤΑΜΙ‏ είναι αντίθετη με την κοινωνία...

Από τον Κωνσταντίνο Σωτηρίου. Προς τους κ.κ. Βουλευτές:  Αμυρά Γεώργιο, Ταχιάου Χριστίνα, Ψαριανό Γρηγόρη και επ' ευκαιρία της...

Από τον Κωνσταντίνο Σωτηρίου.

Προς τους κ.κ. Βουλευτές: 
Αμυρά Γεώργιο,
Ταχιάου Χριστίνα,
Ψαριανό Γρηγόρη
και επ' ευκαιρία της γνωσ
τής επερώτησής σας προς τον κ. Υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας με θέμα: Επένδυση εξόρυξης χρυσού της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.» στη Χαλκιδική, θα θέλαμε να ρωτήσουμε κατά πόσο έχετε λάβει υπ' όψιν σας τις θέσεις - τοποθετήσεις του πλήθους των φορέων – λαού, που αναγράφονται στα επισυναπτόμενα τρία συνημμένα.
Εκφράζεστε σαν να μην υπάρχουν οι τοποθετήσεις αυτές του λαού, τον οποίο οφείλετε να εκπροσωπείτε και υπερασπίζεστε τα συμφέροντα των Καναδών εκμεταλλευόμενοι την δήθεν απεργία των εργαζομένων της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΑΕ, οι οποίοι παραμένουν εγκλωβισμένοι στα επεκτατικά σχέδια της μετατροπής της Κεντρικής Μακεδονίας (Κιλκίς, Σέρρες, Δράμα, Παγγαίο - Αμφίπολη, Χαλκιδική) σε μια λεκάνη βαριάς βιομηχανικής μεταλλευτικής ζώνης, με όλες τις καταστροφικές επιπτώσεις που προέρχονται απ' αυτήν, με επίκεντρο την ίδια τη Θεσσαλονίκη.
Πιστεύουμε ότι οι όποιοι εκπρόσωποι του λαού, από τη στιγμή που θα διάβαζαν τα τρία συνημμένα και θα προχωρούσαν σ' αυτή την επερώτηση, δεν θα διακατέχονταν από τόλμη και θάρρος αλλά από θράσος, υποβαθμίζοντας το διανοητικό επίπεδο του λαού της Μακεδονίας.
Γιατί κύριοι Βουλευτές παίρνετε θέσεις τόσο αντίθετες από την Κοινωνία εξωθώντας την στα άκρα;

                                                                                                                          

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση