GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι λέει ο Κοτζιάς για το διορισμό του εξαδέλφου του Τσίπρα

«Δεν διορίστηκε στο υπουργείο αλλά στο γραφείο μου» λέει σε συνομιλητές του ο υπουργός των Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς επιβεβαιώνοντας το δι...

«Δεν διορίστηκε στο υπουργείο αλλά στο γραφείο μου» λέει σε συνομιλητές του ο υπουργός των Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς επιβεβαιώνοντας το διορισμό του Γεωργίου Τσίπρα, εξαδέλφου του πρωθυπουργού, στο πολιτικό γραφείο του πρωθυπουργού σε θέση ειδικού συμβούλου πανεπιστημιακής εκπαίδευσης.
«Πόσο δημοκρατικό είναι να θεωρείται εκ των προτέρων η συγγένεια κατακριτέα;» διερωτάται σύμφωνα με πληροφορίες ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς αποκρούοντας τις κατηγορίες περί οικογενειοκρατίας. Ο κ. Κοτζιάς εξηγεί σε συνομιλητές του ότι ο Γεώργιος Τσίπρας δεν διορίστηκε στο υπουργείο Εξωτερικών αλλά στο πολιτικό γραφείο του υπουργού.
«Τον κ. Τσίπρα τον γνώρισα ως προϊστάμενο του τομέα Διεθνών Σχέσεων του ΣΥΡΙΖΑ» λέει ο κ. Κοτζιάς και επιβεβαιώνει ότι ο ίδιος ζήτησε από τον εξάδελφο του πρωθυπουργού να εργαστεί στο πολιτικό του γραφείο ως συνεργάτης.
«Όλοι αναγνωρίζουν την υψηλή πολιτική του σκέψη» λέει στους συνομιλητές του για τον εξάδελφο του Αλέξη Τσίπρα ο Νίκος Κοτζιάς και προσθέτει ότι ο Γεώργιος Τσίπρας «είναι ο πιο υψηλά ειδικευμένος του κυβερνώντος κόμματος σε θέματα εξωτερικής πολιτικής».
«Γνωρίζω την παρατηρητικότητα και την κριτική σκέψη του γι' αυτό του είπα "welcome to the club"» λέει για τον Γεώργιο Τσίπρα ο υπουργός των Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς υπεραμυνόμενος της επιλογής του να επιλέξει ως ειδικό σύμβουλο τον εξάδελφο του πρωθυπουργού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση