GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κάτι τρέχει με τη Μαργκό Ρόμπι και τον Μπράντλεϊ Κούπερ

Λίγες μέρες μετά το χωρισμό του από τη Σούκι Γουότερχαουζ, ο Μπράντλεϊ Κούπερ βγήκε για δείπνο με την εντυπωσιακή συνάδελφό του Μαργκό Ρόμπι...

Κάτι τρέχει με τη Μαργκό Ρόμπι και τον Μπράντλεϊ Κούπερ

Λίγες μέρες μετά το χωρισμό του από τη Σούκι Γουότερχαουζ, ο Μπράντλεϊ Κούπερ βγήκε για δείπνο με την εντυπωσιακή συνάδελφό του Μαργκό Ρόμπι.

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ δεν έχασε χρόνο και βρήκε ήδη νέα σύντροφο. Την καρδιά του έχει κλέψει η σέξυ Μαργκό Ρόμπι, που έγινε διάσημη μέσα από το ρόλο της στο Λύκο της Γουόλ Στριτ και η οποία πλέον κάνει δυναμικά βήματα στο Χόλιγουντ.

Οι δυο τους βγαίνουν συχνά ραντεβού τις τελευταίες ημέρες. Η γνωριμία τους, βέβαια, έγινε στην απονομή των Critics Choice Awards τον Ιανουάριο.

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ τη φλέρταρε έντονα όλο το βράδυ, αν και ήταν ακόμα δεσμευμένος με τη Σούκι Γουότερχαουζ. «Του έμεινε αξέχαστη. Υπήρχε έντονη χημεία ανάμεσά τους. Πλέον ο Μπράντλεϊ χώρισε με τη Σούκι και μπορεί να προχωρήσει με τη Ρόμπι» σχολιάζει άτομο από το περιβάλλον του σταρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση