GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ντάισελμπλουμ: Φέρτε μας αληθινές προτάσεις για να πάρετε λεφτά

Αν η λίστα των ελληνικών προτάσεων περιλαμβάνει “πραγματικές προτάσεις”, τότε το Eurogroup θα δώσει το “πράσινο φως” για την εκταμίευση...

Ντάισελμπλουμ: Φέρτε μας αληθινές προτάσεις για να πάρετε λεφτά

Αν η λίστα των ελληνικών προτάσεων περιλαμβάνει “πραγματικές προτάσεις”, τότε το Eurogroup θα δώσει το “πράσινο φως” για την εκταμίευση των υπολειπόμενων δόσεων του τρέχοντος προγράμματος, τόνισε ο πρόεδρος της Ευρωομάδας, Γερούν Ντάισελμπλουμ, μιλώντας στο ολλανδικό δίκτυο RTL Z.

“Εφόσον έχουμε καταλήξει σε μια συμφωνία, θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε με έκτακτο δανεισμό, μέσα στους επόμενους μήνες”, ανέφερε ο Ντάισελμπλουμ, υπενθυμίζοντας ότι η Ελλάδα “μπορεί ακόμη να αναχρηματοδοτηθεί η ίδια, ευτυχώς”.

Ο Ντάισελμπλουμ δήλωσε ακόμα “επιφυλακτικά ικανοποιημένος” από το γεγονός ότι οι συζητήσεις με την Ελλάδα “κυλούν και πάλι”, ενώ αναφερόμενος στη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με την Άνγκελα Μέρκελ σχολίασε πως ελπίζει ότι οι επαφές αυτές θα βελτιώσουν τις σχέσεις μεταξύ Γερμανίας και Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση