GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άμεσα τα ειδοποιητήρια για την υπαγωγή στη ρύθμιση χρεών

Στην άμεση ενεργοποίηση της ρύθμισης για τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς το Δημόσιο προχωρά, σύμφωνα με πληροφορίες, η πολιτική ηγεσία του υπουργε...

Άμεσα τα ειδοποιητήρια για την υπαγωγή στη ρύθμιση χρεών

Στην άμεση ενεργοποίηση της ρύθμισης για τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς το Δημόσιο προχωρά, σύμφωνα με πληροφορίες, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών.

Υψηλόβαθμος αξιωματούχος του υπουργείου Οικονομικών προανήγγειλε χθες την άμεση αποστολή ειδοποιητηρίων προς περίπου 1.000.000 φορολογουμένους, οι οποίοι οφείλουν στο Δημόσιο χρέη που έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμα εδώ και πολλούς μήνες και έχουν σημαντικές οφειλές από προσαυξήσεις.

Με τα ειδοποιητήρια, οι οφειλέτες αυτοί θα καλούνται να ενταχθούν άμεσα στη ρύθμιση-εξπρές, η οποία προβλέπει ότι εφόσον εξοφληθεί εφάπαξ το σύνολο ή ένα ποσοστό της αρχικής ληξιπρόθεσμης οφειλής προς το Δημόσιο, οι προσαυξήσεις, οι τόκοι και τα πρόστιμα που έχουν συσσωρευτεί θα περικοπούν άμεσα κατά το ίδιο ποσοστό ή στο σύνολό τους, κατά περίπτωση.

 

Διαβάστε περισσότερα στο enikonomia.gr

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση