GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Δεν υπάρχει βίντεο που να δείχνει ομάδα φοιτητών να ακολουθεί τον Βαγγέλη" - ΒΙΝΤΕΟ

Την πληροφορία που κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες, η οποία αναφέρει ότι υπάρχει ένα βίντεο που δείχνει μία ομάδα φοιτητών να ακολουθεί τον...

Δεν υπάρχει βίντεο που να δείχνει ομάδα φοιτητών να ακολουθεί τον Βαγγέλη - ΒΙΝΤΕΟ

Την πληροφορία που κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες, η οποία αναφέρει ότι υπάρχει ένα βίντεο που δείχνει μία ομάδα φοιτητών να ακολουθεί τον Βαγγέλη Γιακουμάκη, διέψευσε ο ιδιωτικός ερευνητής, Φώντας Βρόσγος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Αναφερόμενος στα χθεσινά επεισόδια στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων, ο κ. Βρόσγος δήλωσε ότι η οικογένεια του άτυχου φοιτητή είναι αντίθετη με τα επεισόδια που έγιναν, τονίζοντας ότι θέλει μόνο ειρηνικές συγκεντρώσεις.

Σχετικά με το χρονικό της εξαφάνισης του Βαγγέλη, ο κ. Βρόσγος επισήμανε ότι η μητέρα του ανησύχησε πρώτα, τηλέφωνησε σε κάποιους συμφοιτητές του, τον αναζήτησε και, όταν δεν τον βρήκε, τότε ξεσηκώθηκε όλη η σχολή. «Ο Βαγγέλης δεν πήγαινε πουθενά χωρίς το κινητό του», ανέφερε ο ιδιωτικός ερευνητής.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση