GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνεχείς οι επιθέσεις στην Ελληνική κυβέρνηση μέσω... "διαρροών"

Τα καυστικά σχόλια εκπροσώπων των θεσμών που συμμετέχουν στις διαπραγματεύσεις με την ελληνική πλευρά φέρνει στο φως της δημοσιότητας η ολλα...

Συνεχείς οι επιθέσεις στην Ελληνική κυβέρνηση μέσω... διαρροών

Τα καυστικά σχόλια εκπροσώπων των θεσμών που συμμετέχουν στις διαπραγματεύσεις με την ελληνική πλευρά φέρνει στο φως της δημοσιότητας η ολλανδική εφημερίδα De Volkskrant.

Σύμφωνα με την εφημερίδα ένας από τους εκπροσώπους των θεσμών ανέφερε ότι οι διαπραγματεύσεις «μέχρι στιγμής δεν είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικές» ενώ άλλος σημείωσε ότι «γνωρίζουν καλύτερα τα κείμενα του Τσε Γκεβάρα από τα οικονομικά τους» και χαρακτήρισε «ανίκανους τους Έλληνες συνομιλητές».

Η De Volkskrant υπογραμμίζει χαρακτηριστικά, σύμφωνα με την Deutsche Welle: «Ένας συμμετέχων χαρακτηρίζει "ανίκανους" τους Έλληνες συνομιλητές. Γνωρίζουν καλύτερα τα κείμενα του Τσε Γκεβάρα από τα οικονομικά τους, λέει ένας άλλος. Όλα αυτά δεν καθιστούν πιο αξιόπιστες τις συνεχείς διαβεβαιώσεις Τσίπρα περί τήρησης των συμφωνηθέντων. Αυτή τη στιγμή η Αθήνα κόβει όλες τις γέφυρες με τους συμμάχους της στις Βρυξέλλες που τόσο έχει ανάγκη».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση