GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγρια επίθεση σε γιατρό και… αντίποινα με ζημιές στα γραφεία της Χρυσής Αυγής - ΦΩΤΟ

Επίθεση δέχθηκε από αγνώστους, λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Τετάρτης , γιατρός που υπηρετεί στα Χανιά, συγκεκριμένα στο Ακρωτήρι, στην οδό Δ...

Άγρια επίθεση σε γιατρό και… αντίποινα με ζημιές στα γραφεία της Χρυσής Αυγής - ΦΩΤΟ

Επίθεση δέχθηκε από αγνώστους, λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Τετάρτης , γιατρός που υπηρετεί στα Χανιά, συγκεκριμένα στο Ακρωτήρι, στην οδό Δασκαλογιάννη στην πλατεία της Σπλάντζιας.

Ο γιατρός εντόπισε παρέα τεσσάρων νεαρών σε αυτοκίνητο να βρίζουν και να προπηλακίζουν αλλοδαπούς που περνούσαν από την πλατεία της περιοχής.

Όταν τους ρώτησε γιατί τους βρίζουν, οι νεαροί βγήκαν από το αυτοκίνητο του επιτέθηκαν χτυπώντας τον, ενώ μετά από παρέμβαση περιοίκων μπήκαν στο αυτοκίνητο και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Άμεσα στην περιοχή έσπευσε η Αστυνομία, η οποία ψάχνει τους τέσσερις νεαρούς, ενώ τα στοιχεία του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν οι νεαροί είναι γνωστά και είναι ζήτημα χρόνου η σύλληψή τους.

Λίγο μετά το περιστατικό, ακολούθησε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία της δημοτικής αγοράς σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη ρατσιστική επίθεση εναντίον αλλοδαπών, αλλά και στον γιατρό ο οποίος ξυλοκοπήθηκε.

Ομάδα νεαρών που συμμετείχε στη συγκέντρωση κατευθύνθηκε προς τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, στο κέντρο της πόλης, προκαλώντας υλικά ζημιές και στη συνέχεια προς το Μουσείο του Γαλανόλευκου Φάρου όπου έσπασε τμήμα της τζαμαρίας.

Έπειτα από Μετά την παρέμβαση της Αστυνομίας και στα δύο σημεία, οι συγκεντρωμένοι διαλύθηκαν και διασκορπίστηκαν στους γύρω δρόμους.

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση