GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σύγκρουση στους Οικολόγους: Τρεμόπουλος εναντίον (υπουργού) Τσιρώνη για τις Σκουριές...

Tremopoulos Michalis Σαν καρατιά έπεσε χτες το ΔΤ από το γραφείο του αναπλ. υπουργού Γ. Τσιρώνη για την υλοτόμηση του δάσους στις Σκουρ...

Σαν καρατιά έπεσε χτες το ΔΤ από το γραφείο του αναπλ. υπουργού Γ. Τσιρώνη για την υλοτόμηση του δάσους στις Σκουριές Χαλκιδικής (περιοχή Καρατζά):
«Από τον έλεγχο που ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι, προέκυψε η νομιμότητα των μέχρι σήμερα πρωτόκολλων. Κατόπιν αυτού θα εφαρμοστεί ο νόμος».
-Ποιος έλεγχος και με ποια αξιοπιστία;
-Ποιος νόμος και με ποια περιβαλλοντική ηθική;
-Με ποια διαβούλευση και με ποιόν;
Η όλη υπόθεση μυρίζει παραγγελιά. Και τη χρεώνεται για άλλη μια φορά ο αναπλ.υ.
Οι Οικολόγοι Πράσινοι ήταν υποχρεωμένοι να αντιδράσουν:
Ζήτησαν ήπια σήμερα από το Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας να μην «αρκείται σε μια επιφανειακή τήρηση της νομοθεσίας αλλά να προχωρήσει στην επανεξέταση της ΜΠΕ, να αποκλείσει οποιαδήποτε πιθανότητα χρήσης κυανίου, να προστατέψει την περιοχή Natura 2000 και να μην επιτρέψει αυτή τη μη αναστρέψιμη καταστροφή στο αρχέγονο δάσος και τα υδατικά αποθέματα της Χαλκιδικής».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση